“Ātrie jautājumi” sadarbībā ar Riepas1

“Ātrie jautājumi” sadarbībā ar Riepas1

10.12.2017

Ja mēs zinātu viens otra visslēptākās domas, Pasaule būtu daudz krāsaināka un drosmīgāka. Cik daudz gan mēs domājam un cik maz reizēm pasakām. Nemaz nerunājot par to, cik no tā visa vēl kāds arī saprot.
Ātrie jautājumi ir spēle, kas palīdzēs iepazīt cilvēku un viņa domas. Ātrums, spriedze, pavisam normāli, dīvaini un pat reizēm ļoti personiski jautājumi, uz kuriem spēles dalībniekiem jāatbild nekavējoties. Nav pat sekunde, lai padomātu.
Nedrīkst teikt: “Es nezinu”, nedrīkst klusēt. Divi zvanītāji viens ar otru sacenšas par zibenīgākām un labākām atbildēm.
Uzvarētājs saņem balvu, zaudētājs pārdzīvo.

 

riepas1.lv” – Tavs interneta riepu lielveikals!
1: Konsultēsim – palīdzēsim Tev izdarīt izdevīgāko izvēli.
2: Bezmaksas piegāde visā Latvijā. Jā – tieši tā – pilnīgi jebkurā Latvijas vietā – BEZ MAKSAS! Un tikai 1 darba dienas laikā!
3: Īpaši ērti – Online montāžas pieraksts – Izvēlies riepas, norādi, kurā servisā un kad vēlies tās montēt. Tev tikai būs jāierodas norunātajā laikā un vietā – nekādu rūpju…
4: “riepas1.lv” atvēra jau trīs veikalus-servisus Rīgā – Jūrmalas gatvē 3a, Maskavas ielā 464 un Spilves ielā 24a.

riepas1.lv” piegādā riepas no 25 000 m2 lielās noliktavas, kur vienlaicīgi atrodas 300 000 riepas un 20 000 diski! Un tas viss tepat uz vietas Latvijā! Tieši tāpēc mēs spējam tik ātri piegādāt riepas! Mēs rūpīgi izvēlamies zīmolus. Viens no pamatnoteikumiem — kvalitāte un pozitīvas ekspertu atsauksmes.

Tieši tagad “riepas1.lv” akcija
“Lielā ziemas riepu IZPĀRDOŠANA!
Nenokavē! Akcija spēkā tikai, kamēr prece ir noliktavā!

www.riepas1.lv”– pirmā izvēle, kad domā par riepām!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes