“Dienesta romāns” sadarbībā ar ANVI

“Dienesta romāns” sadarbībā ar ANVI

05.03.2018

Radio SWH ēterā no 5 līdz 9.martam rīta šovā Tik Tik Tik konkurss ‘’Dienesta romāns’’.

8.marta nedēļa ir viens no gada romantiskākajiem mirkļiem, kad kungi pastiprināti izrāda savas simpātijas… un otrādi. Nereti šī ‘’simpātiskā’’ gaisotne noved pie dienesta romāniem, kas ar laiku pārtop ilgstošās attiecībās un laimīgās ģimenēs.
Tieši šādus stāstus aicinām klāstīt, un vēlamies dzirdēt.
Darba dienās, īsi pirms astoņiem, sūti stāstu par savu dienesta romānu.

Katru dienu uzklausīsim vismaz 2 mūsu klausītāju iesūtītos romantiskos stāstus, bet pašu sirsnīgāko un interesantāko stāstu autorus gaida dāvanu grozi no mūsu sadarbības partnera, lielākā Latvijas grieķu produktu tirgotāja – ANVI.

Stāstus sūti uz numuru – 27339933

2 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Ligy
6 gadi

Tā bija skaista, saulaina, kad mūsu skatieni sastapās pavisam nemanot, pavisam nenojaušot ne par ko. Par to, kas mūs sagaidīja vakarā, naktī, no rīta, vēl un vēl. Satikāmies ļoti skaistā vietā, Mēs bijām daudzas, tiešā nozīmē, bet uzlūdza mani…man nenojaušot, man nesaprotot, bet pašai samulstot. Tā sākās mūsu dienesta romāns. Tā bija deja, kurā bija pateikts viss, kur, nezinot vienam otru nevarējām pateikt vārdos, izteicām dejā, dejas ritmā, dejas soļos, roku satvērienā, acu skaistumā, sejas vaibstos. Visbeidzot, viņš veltīja dziesmu man, ar tik skaistiem vārdiem. Viss notiek un turpinās. Viņš pienāca man klāt. Loga atspulgā redzēju viņa tēlu, viņa ēnu, tad sajutu viņa smaržu, dvašu uz sava kakla, pie lūpām. Viņa rokas slīdēja no pleciem, līdz gurniem. Dīvaini, es pat nesamulsu. Man tik trīsas skraidīja gan šur, gan tur. Katra mana šūniņa, kas vien bija – pamodās. Pamodās no otra – sveša cilvēka mīļuma, gaišuma. Tik nesapratnē no kā, kāpēc? Kāpēc tieši tagad, kad dzīve ir sakārtota savādāk pa savam? Ja tik zinātu, sastaptu agrāk? Bet, vai tad būtu tieši tā? Domāju, ka nē. Droši vien tāpēc tas bija un notika tad.
Tā bija tikai priekšspēle mūsu nezināmajām, neiedomājamām attiecībām, kā būs un vai būs tālāk? Nakts. Putniņi dzied, mežs šalko, laternas spīd, ēnas rotaļājas savā dejā, ko pūš vējš. Tik mīļu, tik siltu, cik patiesu, burvīgu būtni nebiju sastapusi savā mūžā. Ar tik atvērtu sirdi un dvēseli, ar tik skaidru un saprotamu no pusvārda valodu. Ak, šī smarža mežā zaļā, ak, šīs dabas skaņas nakts vidū. Un pa vidu skūpsti, glāsti, skaisti vārdi. Mūsu sirdis līksmoja koku zariem līdz, mūsu lūpas čukstēja putnu dziesmām līdz. Tā diena bija kā pasakā, kas no atmiņas neizdzisīs it nekad. Ne viens vējš tās man neaizpūtīs, ne viens ienaidnieks man tās neatņems, ne viens uz šīs pasaules man tās neizpostīs. Jo tās bija sajūtas bez izmēra, bet ar smaržu, skaņu, melodiju, sajūtām, pieskārieniem.
Tas nekas, kad gadu skaits ir liels,
Tas nekas, ka sirmums matos biezs,
Vienalga man, lai kā tas arī būtu,
Jo sajutu es viņa MĪLESTĪBU.
Ar sajūtām šīm neparastām, kas domās dzīvo, plaukst un zeļ.
Mēs katrs savu dzīvi ceļam, bet domas mūsu pili ceļ.
Par spīti tam, kad liktens tāds, mēs nebijāmies satikties.
Mums ir vienalga, šā vai tā, mums mīlestība uzburta.
Šīs sajūtas mūs ir pacēlušas ne tikai debesīs, bet arī augstāk. Novēlu to izbaudīt ik katrai, kaut vienu, bet tomēr dzīvē reizi. Ak, šī mīlestība!
Ar to ir pateikts viss gan mūsu kopīgi, neaizmirstamie romantiskie vakari, gan arī mīlestība, kas plūst pār pārēm.

Edijs
5 gadi

Kur var nopirkt gramatu? Paldies!


Aktualitātes