Radio SWH tiešraide no Svētkiem VEF pilsētā

Radio SWH tiešraide no Svētkiem VEF pilsētā

28.04.2018

4. maijā  no 11:00 līdz 18:00  Ligita Mieze un Arturs Krūzkops radīs VEF pilsētas sajūtu Radio SWH ētera viļņos – tiešraide no pasākuma Svētki VEF pilsētā epicentra.

Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, pārsteigumu pilnus svētkus 4. maijā gatavo VEF Kultūras pils ar partneriem. Tās apkārtnē pasākumu cikla “Brīvības ielas stāsti” ietvaros notiks “Svētki VEF pilsētā” ar devīzi — “Brīvība jaundarīt”. Tas ir atvērts lekciju, sarunu un izklaidējošu aktivitāšu cikls dienas garumā jauniešiem un ģimenēm ar bērniem par to, kā kopīgi veidot Latvijas nākotnes dzīves telpu un radīt jaunas iespējas, izmantojot zinātnes un tehnoloģiju potenciālu.  

 

Satiecies, atpūties un iedvesmojies lekcijās un aktivitātēs visai ģimenei – orientēšanās spēle, zinātnes eksperimenti, nākotnes tehnoloģiju paraugdemonstrējumi, inovāciju darbnīcas bērniem, āra kafejnīcas, sporta un veselības aktivitātes laukumā ap VEF kultūras pili, Elkor, LMT un Jaunās Teikas ēkām.

Visas dienas garumā uz divām skatuvēm uzstāsies iemīļoti mākslinieki: Intars Busulis, Carnival Youth, Ieva Kerēvica un citi.

Vairāk informācijas Facebook pasākuma lapā 4.maija svētki  VEF pilsētā.

Aicina Latvijas Mobilais Telefons.

 

Nāc uz 4. maija svētkiem VEF pilsētā!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes