12.maijs. Indrašis: Šo spēli ilgi gaidījām un, re, kur – nenolaidām rokas, nepadevāmies un vinnējām trīs punktus!

12.maijs. Indrašis: Šo spēli ilgi gaidījām un, re, kur – nenolaidām rokas, nepadevāmies un vinnējām trīs punktus!

12.05.2018

Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis pēc spēles ar Vāciju (3:1) atzina, ka tā bija grūta, taču ilgi gaidīta, jo vairākos pēdējos mačos vācieši mūsējos bija uzvarējuši. Pret Vācijas līderi Leonu Draizaitlu Indraša ieskatā komanda nospēlēja labi, zināja, ka viņam jāpievērš pastiprināta uzmanība, un piespieda kļūdieties. “No sākuma mēs paši varbūt nebijām ieslēgušies, vācieši kontrolēja spēli. To mēs izturējām, un pēc tam aizgāja mūsu spēle, paši veidojām momentus, metām pa vārtiem, nopelnījām vairākumus un darījām visu, kas bija jādara, lai uzvarētu spēli,” sacīja Indrašis.

Viņš arī atklāja, ka viņa un Gunta Galviņa “priekšnesums” pēc otrajiem gūtajiem vārtiem ir patapināts no interneta. “Uzlieciet dziesmu “Medūza”, tad jūs redzēsiet, kā viena meitene kolbasī! Tas no viņas,” nosmēja Indrašis.

Viņš atzina, ka grupas turnīra izskaņā Latvijas izlasei ir grūts spēļu grafiks, taču prognozēja, ka arī nākamajā mačā pret Kanādu mūsējie nesēdēs aizsardzībā, un neskatīsies kā spēlē pretinieks. “Domāju, ka paši mēģināsim spēlēt, darīsim to, ko no mums prasa treneris, darīt to, ko mēs varam, un skatīsimies, kas būs tālāk,” sacīja uzbrucējs.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes