Griežam pudelīti kopā ar Bauskas Alus.

Griežam pudelīti kopā ar Bauskas Alus.

03.05.2018

No 7. līdz 11. maijam “Griežam pudelīti” sadarbībā ar gaišo Bauskas Alu “Latvijas 100”.

Katram dienas uzvarētajam atspirdzinošas dāvanas no Bauskas Alus, un vienam nedēļas uzvarētajam izlozējam ekskursiju  Bauskas Alus darītavā.

Kāds ir alus ceļš?

Protams, tā pirmsākumi rodami labības laukā un mīlestībā pret alu. Bauskā alu cieņā tur kopš 16. gadsimta, kad to brūvēja pils iedzīvotāju vajadzībām, galvenokārt – svinībām. Latvijai dzimšanas dienā Bauskas alus darītava dāvina premium gaišā alus šķirni “Latvijas 100”, pie kuras tehnologi strādāja neskaitāmus mēnešus, atlasot un izmēģinot dažādus apiņu un iesalu veidus, lai izveidotu īpašu svētku recepti. “Latvijas 100” etiķetes dizains ir ieturēts Latvijas karoga krāsās un izceļas ar īpašu greznību un bagātību, kas raksturo arī piesātināto alus garšas buķeti, ko novērtēs katrs alus pazinējs, kas ir iecienījis tautā iemīļotos Bauskas alus darītavas stūrakmeņus – Bauskas gaišais un Bauskas tumšais. To unikālo raksturu rūdījis vecākais alus meistars Latvijā, darītavas garšas veiksmes stāsta atslēga – Kārlis Zālītis. Viņa izpratnei par miestiņu ir vairāk nekā sešdesmit gadus stiprs pamats, kas balstās klasisko tehnoloģiju pieredzē, ar ko darītava izceļas vēl šodien.

Pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai. Alkoholiskos dzērienus aizliegts pārdot, nodot un iegādāties nepilngadīgām personām.

https://bauskasalus.lv/lv/produkts/gaisais-bauskas-alus-latvijas-100

 

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes