“Stāstu laboratorija” sadarbībā ar ORI zeķbiksēm

“Stāstu laboratorija” sadarbībā ar ORI zeķbiksēm

04.05.2018

Laimē katru dienu komplektu ar ORI zeķbiksēm!

Vai stāstus radīt ir grūti?
Labus, noteikti! Taču tas grūtums paliek stipri vieglāks, ja improvizē un neuztraucas par to, ko citi par Tavu stāstu padomās.
“Stāstu laboratorijā” Kaspars un Sanda kopā ar klausītāju, dramatiskas, liriskas vai ļoti lietderīgas mūzikas pavadījumā radīs stāstus, kurus neviens nespēs atkārtot.

Itālijā ražotas zeķubikses ORI vairāk ka 50 gadus izceļas ar lielisku kvalitāti, dizainu un greznumu. Tās sniegs Jums gandarījumu neatkarīgi no tā vai Jūs meklējat ikdienas vai fantāzijas izstrādājumus īpašiem notikumiem – ORI iederēsies gan pie stingrā dreskoda un ļaus Jums mirdzēt romantiskā randiņā vai ballītē. Aukstā rudenī vai ziemā biezās zeķbikses pasargās Jūsu kājas no aukstuma. Vasaras pastaigām piestāvēs plānās matētās zeķbikses.
Jūs uzskatāt, ka zeķbikses ir vienreiz lietojamas?
Tās ir plīsušas uzvelkot vai uzreiz pēc izejas no mājām?
Šīs stāsts nav par ORI – pagatavoti no augstās kvalitātes diegiem tie ir izturīgi neatkarīgi no zeķbikšu biezuma. Trešās paaudzes meistaru roku darbs, sekošana līdzi modes tendencēm un lielisks modes dizaineru darbs veido ORI, kuru Jūs iemīlēsiet uz visiem laikiem!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes