“Alternatīvie virsraksti” sadarbībā ar tējas sēnes dzērienu “Dr. Kombucha” no Bauskas Alus

“Alternatīvie virsraksti” sadarbībā ar tējas sēnes dzērienu “Dr. Kombucha” no Bauskas Alus

17.08.2018

No 20. līdz 24. augustam Radio SWH rīta šovā “Tik, tik, tik” konkurss “Alternatīvie virsraksti” sadarbībā ar tējas sēnes dzērienu “Dr. Kombucha” no Bauskas Alus.

Divu klausītāju uzdevums ir pēc iespējas asprātīgāk turpināt, kādu tajā dienā aktuālu virsrakstu avīzē vai ziņu portālos. Katram no abiem klausītājiem nolasīsim priekšā 3 dažādus virsrakstu ievadus, kurus tiem bez ilgas domāšanas – jāturpina. Katras dienas asprātīgākais iegūs pamatīgu dāvanu grozu no “Dr. Kombucha”.

Atspirdzinošie tējas sēnes dzērieni “Dakteris Kombucha” un “Dakteris Kombucha Karkade” ar sarkanās tējas garšu no Bauskas Alus darītavas ir radīti slāpju remdēšanai. Viegli gāzēti ar saldi-skābenu garšu un pazeminātu cukura daudzumu – īsta limonāde lieliem un maziem ne tikai ikdienā, bet arī ballītēs un dzimšanas dienās, turklāt tā ir arī veselīga, jo ir dabīgi raudzēta un satur B grupas vitamīnus. Kas gan var būt labāks par šo limonādi – veselīga un garda bez gala. “Dakteris Kombucha” tējas sēnes dzēriens labi derēs arī kokteiļos un citās receptēs, atliek vien izvēlēties savu garšu un baudīt dzērienu.

Līdz šim ierasts, ka tējas sēnes dzērienu gatavo mājās, bet Bauskas Alus darītava ir pirmā Baltijā, kas šo produktu ražo rūpnieciski, saglabājot visas veselīgās dzēriena īpašības.

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes