“Atkal skolā” kopā ar privāto vidusskolu “Klasika”

“Atkal skolā” kopā ar privāto vidusskolu “Klasika”

20.08.2018

Skolas laika tuvošanās rada patīkamu satraukumu ne tikai pašiem skolniekiem, bet arī ikvienam klausītājam, jo katram no mums ir kāds aizraujošs vai romantisks stāsts, kas piedzīvots.

Šos stāstus vēlamies apzināt un labākos nodot arī tālāk. Proti, klausītāju uzdevums ir atsūtīt mums savu aizraujošo, romantisko vai smieklīgo skolas stāstu, neatkarīgi – vai tas radies tagad vai pirms 5, 10 vai 25 gadiem. Labākie stāsti nonāks ēterā, bet pats labākais dienas stāsts kvalificēsies lielās balvas izlozei nedēļas izskaņā.

 

Privātā vidusskola “Klasika” – jau 25 gadus īsteno  izglītības programmas no pirmsskolas līdz vidusskolai.

Skola atrodas Rīgas centrā, arhitekta Georga Šmēlinga projektētā skolas ēkā.

„Klasika” lepojas:

  • ar katra mācību sasniegumiem, personīgo izaugsmi un sadarbību ar skolēna ģimeni;
  • ar drošu vidi, individuālu pieeju un ģimenisku atmosfēru; pat pusdienu piedāvajums „kā mājās gatavots!”;
  • ar skolēnu un skolotāju aktīvu dalību starptautiskos projektos un iegūtām Nacionālām un Eiropas balvām;
  • ar plašu partneru loku visā Eiropā, iespēju skolēniem realizēt projektus un sadarbību angļu valodā;
  • ar intelektuālām, radošām un sportiskām aktivitātēm visa gada garumā.

Plašāka informācija par Skolas dzīvi atrodama mājaslapā – klasika.edu.lv.

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
Uldish
5 gadi

Vienmēr atcerēšos kā man paveicās 12. klases angļu valodas eksāmena runāšanas daļā. Izvilku tēmu “How do you spend your leisure time”, kas, protams, ir visvienkāršākais jautājums par maniem brīvā laika pavadīšanas ieradumiem, taču man tas “leisure” bija pilnīgi izkritis no galvas un visu sagatavošanās laiku nevarēju atcerēties par kāda laika pavadīšanu man jārunā.. Tā arī neizdomāju, tāpēc visu man atvēlēto laiku stāstīju, ka pilnīgi visu man pieejamo laiku mēģinu pavadīt maksimāli labi un interesanti.. Par laimi lielākā daļa stāstījuma tāpēc arī sanāca par brīvo laiku – kā atpūšos ar draugiem, makšķerēju utml. Nedaudz sanāca iepīt arī skolas laiku un darbus vasarā, bet arī par tiem pastāstīju, ka to cenšos darīt ar prieku, lai tā būtu kā izklaide.. Tēmu tā pa īstam sapratu, kad gāju jau ārā no eksāmena telpas un nospriedu, ka būs jau tīri labi tomēr. Liels bija pārsteigums, kad uzzināju, ka par runāšanas daļu eksāmenā esmu saņēmis 29 no 30 punktiem, kas laikam bija arī labākais rezultāts skolā..


Aktualitātes