Veselīgās dimensijas sadarbībā ar Bonduelle

Veselīgās dimensijas sadarbībā ar Bonduelle

28.09.2018

Veselībai ir vairākas dimensijas – aktivitātes, sabalansēts uzturs, labs miegs, optimisms un intelektuāla attīstība. Kā Tu veido katru no tām?

Sadarbībā ar Bonduelle no 1. līdz 4.oktobrim kopā ar Arti Dvarionas konkursā VESELĪGĀS DIMENSIJAS ik dienas kopā vētīsim kādu veselīga dzīvesveida virzienu. Labāko ideju autoriem – dāvanu komplekts no Bonduelle. Veselīgs uzturs un olbaltumvielas – tie ir Bonduelle Vapeur produkti.

Bonduelle radījis patiesi unikālus produktus, kas, jau tā tiem esot neticami veselīgiem, vēl sagatavoti ar tvaiku – šo pagatavošanas veidu jau sen uztura speciālisti atzinuši par labāko, kas ļauj maksimāli saglabāt visus vitamīnus.

Tādējādi dārzeņi saglabā kraukšķīgumu un dabīgo garšu un tekstūru, kā arī satur vairāk vitamīnu, minerālo un vērtīgo šķiedrvielu.

Dārzeņi ir gandrīz bez marinādes, ir gatavi pasniegšanai un ir piemēroti sabalansētam un veselīgam uzturam

Šajā novatoriskajā produktu piedāvājumā ir savas «zvaigznes» – produkti, kuru sniegtais ieguvums ir tik acīmredzams, ka vairs neprasa paskaidrojumus: piemēram, ar tvaiku sagatavotas pupiņas, turku zirņi un lēcas, ko tagad nav nepieciešams mērcēt visu nakti, skalot un vārīt.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes