Ar dziesmu par dzīvi – Ieva Ilvesa

Ar dziesmu par dzīvi – Ieva Ilvesa

07.03.2019

8. marta raidījumā „Ar Dziesmu par dzīvi” dzirdēsiet Jāņa Šipkēvica sarunu ar bijušo Igaunijas pirmo lēdiju, kiberdrošības politikas eksperti Ievu Ilvesu.

Žurnāls „Santa” intervijai ar Ievu rezumē: „Plašāka sabiedrība Ievu Ilvesu iepazina, kad viņa kļuva par Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa pirmo lēdiju. Bet profesionāļu vidū Latvijas ārlietu un aizsardzības sektorā Ievas kā digitālās ekspertes vārds bija pazīstams arī pirms tam. Pēc prezidentūras beigām Ilvesu ģimene pārcēlās uz dzīvi Amerikā, kur Tomass Hendriks Ilvess ir Stenforda Universitātes goda profesors, bet Ievas pamatpienākumi pašlaik ir rūpes par jaunāko dēlu Hansu, meitiņu Isabellu un pusaudzi Ralfu.”

 

 

2 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Jūlija
5 gadi

Savas profesijas dēļ Jūs esat ļoti zinoša par jaunākajām tehnoloģijām. Kā Jūs vērtējat tehnoloģiju klātesamību mazu bērnu audzināšanā? Vai Jūsu bērniem tām ir brīva pieeja vai tomēr tiek ierobežota?

Jūlija
5 gadi

Jūsu dzīves biedri, tāpat kā Jūs, vienmēr ir bijuši profesionāli stipri cilvēki. Tā rezultātā nācies brīžiem karjeru atstāt otrajā plānā un palikt mājās ar bērniem. Reiz izteicāties, ka tādēļ esat piedzīvojusi gan ģimenes, gan personīgās krīzes. Kā tās ir izdevies pārvarēt un savienot mammas lomu ar profesionālo darbību?


Aktualitātes