Ātrie jautājumi sadarbībā ar Neurozan

Ātrie jautājumi sadarbībā ar Neurozan

16.03.2019

No 18.-22. martam ap pulksten 08:40 rīta šovā TIK TIK TIK spēlēsim spēli “Atrie jautājumi” kopā ar Neurozan. Katru dienu veiksmīgākais dalībnieks balvā saņems dāvanu komplektu no Neurozan.

Ja mēs zinātu viens otra visslēptākās domas, Pasaule būtu daudz krāsaināka un drosmīgāka. Cik daudz gan mēs domājam un cik maz reizēm pasakām. Nemaz nerunājot par to, cik no tā visa vēl kāds arī saprot. Ātrie jautājumi ir spēle, kas palīdzēs iepazīt cilvēku un viņa domas. Ātrums, spriedze, pavisam normāli, dīvaini un pat reizēm ļoti personiski jautājumi, uz kuriem spēles dalībniekiem jāatbild nekavējoties. Nav pat sekunde, lai padomātu. Nedrīkst teikt: “Es nezinu”, nedrīkst klusēt. Divi zvanītāji viens ar otru sacenšas par zibenīgākām un labākām atbildēm. Uzvarētājs saņem balvu, zaudētājs pārdzīvo.

***

Neurozan – visinovatīvākā formula smadzeņu veselības uzturēšanai. Tabletes ir izstrādātas, lai palīdzētu uzturēt visus kognitīvās veselības aspektus, tostarp, smadzeņu darbību un funkcijas, kā arī emocionālo labklājību.

Tikai viena tablete dienā!

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

www.vitabiotics.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes