19.maijs. Ābols: Mums ir viens veids, kā spēlējam pret jebkuru pretinieku, papētām tikai nianses

19.maijs. Ābols: Mums ir viens veids, kā spēlējam pret jebkuru pretinieku, papētām tikai nianses

19.05.2019

Latvijas izlase pirms rīt gaidāmā mača ar Zviedriju šo pēcpusdien aizvadīja treniņu, kurā uz ledus devās visi hokejisti, izņemot Rihardu Bukartu, kurš iepriekšējā mačā tika iegrūsts apmalē. Pēc nodarbības, kurā mūsējie lielu uzmanību pievērsa ātrai pārejai no aizsardzības uzbrukumā, kā arī spēlei savā zonā, valstsvienības treneris Artis Ābols sarunā ar preses pārstāvjiem uzsvēra, ka izlases treneri nepēta, pret kuru pretinieku spēlēt agresīvi, bet pret kuru atdot iniciatīvu. “Mums ir veids, kā mēs spēlējam, un mēs tā darām pret jebkuru pretinieku – vai tā ir Itālija, Krievija vai Zviedrija. Mēs papētām nianses, piemēram, ko viņi dara iemetienos, kāds ir presings, ko dara vairākumā, mazākumā. Bet pieci pret pieci mums principā ir viens veids, kā spēlējam,” norādīja Ābols.

Viņš arī piekrita, ka zviedru uzbrucēju Viljamu Nīlanderu, kurš pirms šodienas spēlēm ir Pasaules čempionāta rezultatīvākais uzbrucējs, var tikt uzskatīts par vienu no varenās Zviedrijas izlases labākajiem spēlētājiem, taču Ābola ieskatā pasaulē vadošais spēlētājs šobrīd ir krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs.

To, kurš rīt sargās Latvijas izlases vārtus, valstsvienības treneri ierasti nevēlējās atklāt, un izņēmums nebija arī Ābols, vien norādot, ka tas būs “labs vārtsargs”.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes