20.maijs: Indrašis: Par to, kas pēc zaudējuma darās galvā labāk paklusēšu

20.maijs: Indrašis: Par to, kas pēc zaudējuma darās galvā labāk paklusēšu

20.05.2019

Latvijas izlase šodien aizraujošā un intrigas pilnā spēlē ar rezultātu 4:5 piekāpās pēdējo divu gadu pasaules čempioniem zviedriem. Mūsējie pēdējos vārtus ielaida, kad bija nomainījuši vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, un tādējādi zaudēja izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam (lai tās saglabātu, bija nepieciešama uzvara pamatlaikā). Pēc mača uzbrucējs Miks Indrašis, atbildot uz jautājumu, kādas domas pēc šādas spēles skrien caur galvu, izteicās, ka šoreiz paklusēs. Viņaprāt, spēle bija laba un skatāma: “3.periodā bijām vadībā 3:2, taču bišķiņ kaut kas pietrūka. Protams, meistarība, bet spēlējām pret labu komandu.”

Uzbrucējs piekrita, ka Latvijas izlase ar katru trešdaļu rādīja arvien labāku sniegumu: “Laikam sanāca iekustēties, iekustinājām mūsu vilcieniņu, un visi vagoniņi aizgāja uz priekšu, tā kā skatītājiem droši vien bija interesanti.” Arī viņš atzina, ka lūzuma punkts bija trešajā trešdaļā nedaudz vairāk kā minūtes laikā ielaisties divi vārti.

Par to, kā atjaunoties mazāk nekā 24 stundu laikā līdz Pasaules čempionāta noslēdzošajam mačam pret Norvēģiju, Indrašis nosmējās: “Droši vien neviens nekur neies, istabiņās atpūtīsies, kam vajadzēs, būs kādas procedūras.”

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes