ODI NĀK! sadarbībā ar Ripo

ODI NĀK! sadarbībā ar Ripo

14.06.2019

Līgo ir svētki, kur jautrība sit visaugstāko vilni. Kopā būšana, lēkšana pāri ugunskuram, dziedāšana, cīņa ar odiem, un, protams, papardes zieda meklēšana. No 17. – 21. jūnijam ap plkst. 8:15 rīta šovā TIK TIK TIK tiešraidē veidosim improvizētu papardes zieda stāstu, kur kāds no klausītājiem kļūs par šī stāsta režisoru. Režisora uzdevums ir mainīt Kaspara un Sandas piedāvāto sižeta līniju, sakot ‘’maini!’’ brīžos, kad piedāvātā stāsta attīstība ‘’klausītājam-režisoram’’ vairs nepatīk.

Ikdienišķi neatkārtojamā stāsta pamatā būs improvizētas papardes zieda meklēšanas ainiņas, kurās vienmēr kādā epizodē parādīsies odi. Taču apsolām, ka visi stāsti vienmēr beigsies laimīgi.

Nedēļas balva – 250.00 EUR dāvanu karte Ripo insektu sietu iegādei.

***

Konkurss sadarbībā ar Ripo.

Ripo International ir Latvijas uzņēmums, kas jau vairāk nekā 25. gadus piedāvā dažāda veida preces mājoklim un ražo augstas kvalitātes garāžu un industriālos vārtus, insektu sietus, ruļļu slēģus un saules aizsargsistēmas. Mūsu klienti var iepirkties un iepazīties ar visu preču sortimentu “RIPO salonā” Rīgā, Katlakalna ielā 11, un tiešsaistē www.ripo.lv.

RIPO insektu sieti – ieliekami, verami, rullējami un plisēti – tiek individuāli izgatavoti jebkurā izmērā. Atkarībā no vēlmēm ir iespēja izvelēties standarta, īpaši caurspīdīgu, pretalerģiju vai dzīvnieku izturīgu tīklu.

Aizmirsti kukaiņus, negulētas naktis un izbaidi vasaras skaisto laiku!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes