Tiešraide no Kauguru svētkiem

Tiešraide no Kauguru svētkiem

30.08.2019

31. augustā Jūrmalā jau piekto reizi tiks svinēti tradicionālie Kauguru svētki!

Radio SWH ētera personības Arturs Krūzkops un Lelde Dreimane no 12:00 līdz 16:00 Radio SWH tiešraidē sekos līdzi spraigākajiem notikumiem svētkos, aicinās uz sarunām jūrmalniekus un Jūrmalas viesus un, protams, radīs svinīgu svētku atmosfēru ne tikai klātesošajiem, bet arī radio klausītājiem.

Ar koncertiem Kauguru svētku vakarā uzstāsies DJ Toms Grēviņš, Fakts, Reiks un Viņa, grupa Carnival Youth. Savukārt vakara kulminācijā ap pulksten 20.30 uz skatuves kāps vienmēr šarmantā Laima Vaikule, bet pulksten 22.00 vērienīgu koncertu sniegs Krievijā plašu atpazīstamību guvusī dziedātāja un dziesmu autore Diāna Arbeņina un grupa “Nočnije Snaiperi”. Rudens ieskaņas svētkos varēs izbaudīt arī Jūrmalas pilsētas pašdarbības kolektīvu priekšnesumus, spēkavīru šovu, radošās darbnīcas, rotaļas un spēles. Svētku noslēgumā – krāšņa uguņošana. Ieeja visos pasākumiem bez maksas.

Kauguru svētki norisināsies uz Talsu šosejas – vienā no platākajām ielām Kauguros, kas atrodas tikai 10 minūšu gājiena attālumā no Zilā karoga pludmales.

Tiekamies Jūrmalā!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes