Kā varam palīdzēt?

Kā varam palīdzēt?

13.09.2019

Valsts kancelejas iniciētās akcijas LABA SERVISA KUSTĪBA popularizēšanas ietvaros no 16. līdz 20. septembrim plkst. 7:40 aicināsim klausītājus piedalīties un dalīties ar saviem paldies klientu apkalpošanas speciālistiem valsts pārvaldes iestādēs jeb kopā ar klausītājiem spēlēsim spēli “Kā varam palīdzēt?”. Smieklīgi improvizēta saruna ar klausītāju, kuram būs jābūt radošam neapmierinātam klientam un rīta šova vadītājiem Sandu un Kasparu, kuri iejutīsies valsts iestādes darbinieku statusā. Ja problēmu izdosies atrisināt ar smaidu un smiekliem, tad Kaspars un Sanda zvanītāju pasludinās par dienas uzvarētāju.

Dienas uzvarētājs saņem divas vērtīgas un apjomīgas grāmatas par Latvijas vēsturi un valstsvīriem, kā arī gūs iespēju divatā apmeklēt Latvijas Nacionālo mākslas muzeju.

***

Valsts pārvaldi veido cilvēki – tādi paši kā Tu, es, pārējie. Arī viņiem var būt labās un sliktās dienas, taču, visticamāk, Tu to nemanīsi, jo viņu misija ir sniegt pozitīvu un kvalitatīvu klientu servisu. Arī tad, ja jāsastopas ar sarežģītām situācijām vai klientu, kas ir neomā!

Novērtēsim to un pateiksimies atsaucīgākajiem darbiniekiem valsts pārvaldē.

Ienāc www.sakipaldies.lv un uzslavē labākos!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes