Ar dziesmu par dzīvi – Jānis Vilnītis

Ar dziesmu par dzīvi – Jānis Vilnītis

17.10.2019

18. oktobra raidījumā „Ar dziesmu par dzīvi” dzirdēsiet Ineses Vaikules sarunu ar Jāni Vilnīti – liepājnieku, kurzemnieku, tēti, uzņēmēju, aktīva dzīvesveida atbalstītāju, Liepājas domes priekšsēdētāju.

Jānis Vilnītis par savu laulību stāsta: „Savu sievu Zani pazīstu septiņus gadus, un visus šos gadus neesam ne reizi strīdējušies. Nevis tāpēc, ka mēs ciestos, bet tāpēc, ka tad, ja pa īstam otru mīli, tad jebkurā šaubīgā situācijā centīsies otru saprast. Ja tas notiek abpusēji, ka sieva cenšas saprast, kāpēc vīrs ir drūms, un vīrs, kāpēc sieva norūpējusies, tad viss notiek dabiski, mīļi, saskanīgi. Un arī bērni jūtas labi. Kopīgi braucam atpūsties, kopīgi strādājam. Bernātos ir liels dārzs, ir ko darīt.

Par vaļaspriekiem: „Hobijs varētu būt zīmēšana. Bet sen neko neesmu zīmējis. Pēdējais bija sievas portrets. Patīk sports. Mums, gados jaunajiem uzņēmējiem, ir savs basketbola klubs un komanda “Kraukļi”, piedalāmies pilsētas čempionātā. Skolas laikā dejoju modernās dejas. Bija ļoti labi panākumi.
Lasu daudz. Patīk Deivida Morela detektīvromāni. Arī Jānis Ivars Stradiņš, žēl, ka Rīgas kinostudija tik nevaroša, pēc viņa romāniem varētu uzņemt lieliskas filmas. Palasu arī nopietnākas.”

Raidījuma ieraksts:

Raidījuma video ieraksts:

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes