Kāds bija jautājums? sadarbībā ar VIČI SNOW CRAB

Kāds bija jautājums? sadarbībā ar VIČI SNOW CRAB

25.10.2019

Mēdz teikt, ka nav dumju jautājumu, ir tikai dīvainas atbildes.
Šonedēļ Radio SWH Rīta šovā Tik Tik Tik ap plkst. 7:40 piedalies vienīgajā radio spēlē, kurā jautājums ir svarīgāks par atbildi.
Proti, sadarbībā ar VIČI produktu SNOW CRAB, noformulē piemērotāko jautājumu katras dienas atbildei, un laimē bagātīgu VIČI produktu grozu.

***

VIČI SNOW CRAB surimi nūjiņas ir izgatavotas no augstākās kvalitātes un olbaltumvielām bagātā mintaja, kas audzis savvaļā Aļaskas reģiona ūdeņos.
Aļaskai, pateicoties savai attālajai atrašanās vietai, ir viena no tīrākajām un dabiskākajām ūdenstilpņu vidēm pasaulē, tāpēc tā ir viena no labākajām jūras produktu ieguves vietām.
Zveja Aļaskā ir ilgtspējības paraugs, jo tā tiek stingri kontrolēta un nenodara kaitējumu zivju populācijai, pateicoties vietējo zvejnieku rūpēm no paaudzes paaudzē.
Tāpēc VIČI SNOW CRAB ir ne tikai augstas kvalitātes produkts, olbaltumvielām bagāta uzkoda un lieliska sastāvdaļa Jūsu ikdienas maltītei, bet arī tā patēriņš veicina ilgtspējīgas zvejniecības atbalstu pasaulē.
VIČI SNOW CRAB ir vienīgais produkts Baltijā, kas tiks marķēts ar īpašu “Aļaskas jūras produktu mārketinga institūta” etiķeti, kas apliecina, ka tā sastāvā ir augstvērtīgais Aļaskas mintajs.
VIČI – gards vienmēr!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes