Visu mīluļiem! sadarbībā ar Dino Zoo

Visu mīluļiem! sadarbībā ar Dino Zoo

14.10.2019

Sadarbībā ar Dino Zoo šonedēļ ap plkst. 9:15 rīta šova Tik Tik Tik konkursā “Visu mīluļiem!” kopā domāsim kā vēl uzlabot četrkājaino draugu ikdienu. Labāko un asprātīgāko versiju autoriem katru dienu balvā Dino Zoo dāvanu karte EUR 35,- vērtībā. Dino Zoo iepriecina!

***

Konkurss sadarbībā ar Dino Zoo.

Atzīmējot Dzīvnieku aizsardzības mēnesi, Latvijā lielākais un draudzīgākais zooveikalu tīkls Dino Zoo jau otro gadu pēc kārtas rīko kampaņu – “Dino Zoo iepriecina”, kuras mērķis ir atgādināt līdzcilvēkiem, cik svarīgi būt atbildīgam un parūpēties par mājdzīvniekiem, ko esam pieradinājuši. Lai arī šogad sniegtu atbalstu dzīvnieku patversmēm, aicinām piedalīties fotokonkursā.

Ej uz mājaslapu dinozoopasaule.lv, ielādē foto, kur redzams, kā iepriecini savu mīluli un Dino Zoo par katru foto ziedos 1 € dzīvnieku patversmēm. Visas konkursā pieteiktās fotogrāfijas piedalās interneta lietotāju balsojumā un savā starpā sacenšas, lai iekļūtu TOP10 un vinnētu vērtīgas balvas. Ikvienam fotokonkursa dalībniekam Dino Zoo dāvina 15% atlaides kuponu pirkumam Dino Zoo veikalos.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes