Ar dziesmu par dzīvi – Ernests Gulbis (atkārtojums)

Ar dziesmu par dzīvi – Ernests Gulbis (atkārtojums)

21.02.2020, Foto: si.robi

No 6. līdz 7. martam Latvijā tiks aizvadītas Deivisa kausa Pasaules II grupas spēles, kurās Latvijas izlase spēkosies ar Ēģiptes tenisistiem. Pēc ilgāka pārtraukuma Latvijas vīriešu tenisa spožākā zvaigzne Ernests Gulbis ir izteicis vēlmi pārstāvēt izlasi gaidāmajās spēlēs par iekļūšanu Pasaules II grupas pārspēlēs. Biļetes uz Deivisa kausa spēlēm iespējams iegādāties Aula.lv.

Pirms gaidāmā turnīra dalās Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis: “Martā Latvija gatavojas uzņemt Deivisa kausu, un šobrīd varu apstiprināt, ka darīšu visu, kas manos spēkos, lai palīdzētu Latvijas izlasei spēlēs pret Ēģipti. Vēlos spēlēt mūsu skatītāju priekšā un palīdzēt izlasei sasniegt Deivisa kausa Pasaules I grupu.”

Deivisa kauss ir galvenās tenisa sacensības vīriešu izlasēm, ko organizē Starptautiskā Tenisa federācija (ITF) jau kopš 1900. gada. Sākotnēji tās tika organizētas kā sacensības starp ASV un Lielbritānijas izlasēm, bet šobrīd tās ir lielākās ikgadējās starptautiskās komandu sacensības. Latvijas izlase, kas šajā turnīrā piedalās kopš 1993. gada, pašlaik atrodas Pasaules II grupā. Pēdējo reizi Deivisa kausa spēles Latvijā tika aizvadītas 2017. gadā, kad Jelgavā tika atzīts Norvēģijas tenisa izlases pārākums.

Lai atsāktu just tenisa atkarību un emocijas, šovakar raidījumā AR DZIESMU PAR DZĪVI atkārtosim 2010. gadā ierakstīto sarunu ar spožās tenisa zvaigznes toreiz ceļa sākumā esošo Latvijas pirmo raketi – Ernestu Gulbi.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes