Ar dziesmu par dzīvi – Anastasija Sevastova

Ar dziesmu par dzīvi – Anastasija Sevastova

05.03.2020

Piektdien, 6. martā, raidījumā „Ar Dziesmu par dzīvi” bija iespēja atkārtojumā dzirdēt Jāņa Šipkēvica sarunu ar Latvijas pirmo raketi tenisā, liepājnieci Anastasiju Sevastovu.

Kas ir meitene, par kuru The New York Times vēl pirms 5 mēnešiem pārsteigti nosauca “A Girl From the Middle of Nowhere” pēc lielās uzvaras pār US OPEN titula turētāju? Ko jaunā liepājniece 14 gadu vecumā apguva Niki Piliča Minhenes tenisa akadēmijā, kur mācījās kopā ar Ernestu Gulbi un Novāku Džokoviču? Kas Niki Piličam ļāva ar pārliecību apgalvot, tikai uzmetot skatu Anastasijas spēlei: “TOP 50 spēlētāja. Ja smagi strādās, tiks TOP 30”? Anastasija šobrīd ir jau tikusi līdz TOP 11!

Raidījumā uzzināsiet, kāpēc Nastjas draugs un treneris Ronalds Šmits spēļu laikā uzvelk cepurīti ar uzrakstu „Es mīlu Liepāju”, dzirdēsiet dziesmas, ko klausās Anastasija, un vēl daudz citu par šo kārtējo Liepājas tīrradni.

 

 

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
richards
5 gadi

Uzdodiet jautaajumu: Aljonas mamma teica lai izaudzinaatu liidz RolandGorros uzvareetajai savu meitu vinja ieguldiija 500k , cik liela taa summa ir Anastasijai?


Aktualitātes