Ar dziesmu par dzīvi – Ilze Nagla

Ar dziesmu par dzīvi – Ilze Nagla

12.03.2020

Ņemot vērā, šī brīža situāciju valstī un Radio SWH rūpes par nacionālo drošību, arī mēs ievērojam izsludināto ārkārtas situāciju. Šī iemesla dēļ Jāņa Šipkēvica saruna ar Ilzi Nagli raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” uz nenoteiktu laiku tiek pārcelta. Šovakar plkst. 18.00 raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” piedāvājam klausīties atkārtojumu Ineses Vaikules sarunai ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu. Raidījuma ierakstu iespējams noklausīties, spiežot šeit.

***

13. marta raidījumā „Ar dziesmu par dzīvi” dzirdēsiet Jāņa Šipkēvica sarunu ar žurnālisti un Latvijas Televīzijas korespondenti Briselē Ilzi Naglu.

Intervijā žurnālam „Una”, Ilze stāsta par savu darba pārcelšanos uz Briseli: „Kad man piedāvāja pārcelties un sākt darbu Briselē, lēmumu pieņēmu dažu sekunžu laikā… Izvācot no dzīvokļa savas mantas, sapratu, ka man ir tik daudz lietu, bet īstenībā varu izdzīvot ar daudz mazāku mantu apjomu. Tas man lika aizdomāties par to, ka tās mājas nav tikai mans dzīvoklis un mantas. Patiesībā ir sajūta – jo mazāk to ir, jo vieglāk ir elpot. …Tas rada tādu lidojuma sajūtu. Un savā ziņā arī drošību, jo, ja esmu mobila, varu ātri reaģēt uz situācijām un tām pielāgoties. Varbūt tās ir bailes, kas parādās uz vecumu. Nezinu… Bailes iesūnot, apaugt ar mantām?”

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes