Ar dziesmu par dzīvi. Zelta fonds – Cosmos

Ar dziesmu par dzīvi. Zelta fonds – Cosmos

20.04.2020

Uz jautājumu: „Kad jūs šo ansambli formējāt, vai jums vispār bija doma, ka tas varētu būt tāds ilglaicīgāks projekts? Vai tas bija vienkārši savam priekam?”

Puiši atbild: „Es neatceros, vai mēs domājām par ilglaicību. Es tikai atceros to, ka mēs gribējām uzdziedāt Ziemassvētkos vairākos pasākumos. Tā nu smuki, a capella.  Ilglaicīgs nekas nebija domāts tiešām, jo varbūt tiešām mums tas lielākais pluss, kas mums ir, ka mēs neesam izveidojušies mākslīgā veidā. Vai tā, ka kāds producents izdomā, ka viņš sasauc talantus no ceha un nozīmē. Jo kaut kādā ziņā tas vienmēr ved uz strupceļu, bet mūsu gadījumā tad, kad mēs apvienojāmies, un tas pirmais skanējums  mums bija liels pārsteigums. Ka mēs tik labi saprotamies, ka balsis tik labi sader kopā un ka tās iespējas, ko mēs varam paveikt, ir nu tiešām plašas un tādas, kādas nav bijušas pirms tam mums.”

Laiks, protams, ir veicis korekcijas grupas Cosmos tā laika plānos, taču viena lieta ir skaidra – viņi atstājuši paliekošas un skaistas vērtības, kas skan un dzīvo joprojām.

Visa saruna: MixCloudYouTube

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes