Patiesība vai meli sadarbībā ar GlaxoSmithKline Latvia!

Patiesība vai meli sadarbībā ar GlaxoSmithKline Latvia!

18.09.2020

No 21. līdz 25. septembrim Rīta šovā TIK TIK TIK ap plkst.08:15 konkurss “Patiesība vai meli” sadarbībā ar GlaxoSmithKline Latvia!

Zvani uz ēteru un sacenties ar citu zvanītāju!
Tas, kurš spēs labāk atšķirt patiesību no meliem saņems vērtīgu grāmatu par veselīgu dzīvesveidu – fitnesa treneres Paulas Freimanes grāmatu “Zelta sastāvdaļa”. Grāmata tapusi no Paulas pieredzes, saprotot, ka sports un ēdiens ir kā cimds ar roku, tāpēc treniņiem bez pareiza un sabalansēta uztura nav lielas jēgas. Grāmatā apkopotas Paulas receptes.

25. septembris ir Pasaules plaušu diena, tādēļ šonedēļ vēlamies atgādināt jums par plaušu veselību, hroniskām elpceļu slimībām, to ārstēšanu un veselīgu dzīvesveidu. Astma ir viena no izplatītākajām neinfekcijas slimībām, ar to pasaulē slimo vairāk nekā 330 miljoni cilvēku. Cilvēki, kuriem jau ir plaušu slimības, ir īpaši pakļauti Covid infekcijas riskam, tādēļ Plaušu diena ir īstais brīdis atgādināt – astma ir labi vadāma kontrolējama hroniska slimība, ar to nevajag censties sadzīvot – to vajag ārstēt! Pareiza astmas ārstēšana ļauj cilvēkiem dzīvot brīvi un kvalitatīvi – jums nebūs aizliegtas ne sporta nodarbības, ne izbraucieni pie dabas, ne tikšanās ar draugiem. Tādēļ, ja ir aizdomas vai sūdzības par savu plaušu veselību – nekavējoties dodieties pie ārsta!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes