Radio SWH grupa Kantar Latvia pētījumā apliecina savu līderību

Radio SWH grupa Kantar Latvia pētījumā apliecina savu līderību

21.01.2021, Foto: Publicitātes foto

Jaunākie KANTAR Latvia pētījuma dati iepriecina AS Radio SWH komandu un apliecina, ka radio klausītāju skaits ir stabils visām grupas stacijām, ierindojot Radio SWH grupu klausītāko radiostaciju augšgalā!

Radio auditorijas pētījumā VASARA 2020 – RUDENS 2020, ko gatavo Kantar Latvia, manāmi AS Radio SWH labvēlīgi rezultāti. Jaunākais pētījums apliecina, ka visā Latvijā klausītāko radiostaciju skalā, Radio SWH ierindojas 2. vietā, sasniedzot 472,900 klausītāju nedēļā. Vecuma grupā no 16 līdz 74 gadiem tiek sasniegti 40,9% no visiem latviski runājošajiem klausītājiem Latvijā. Savukārt apskatot kopējo komercstaciju grupu reitingus, Radio SWH grupa var lepoties, ka ir ne tikai klausītākā radio staciju grupa Rīgā un Pierīgā, bet arī jau vienpadsmit reitingu periodus pēc kārtas spēj noturēt klausītākās komercstaciju grupas titulu visā Latvijā, ik nedēļas sasniedzot 677,9 tūkstošus plašu auditoriju. Radio SWH grupa sasniedz katru otro radio klausītāju Latvijā jeb 50,6% no visas radio auditorijas vecuma grupā no 16 līdz 74 gadiem.

[visualizer id=”50197″ lazy=”yes” class=””]

Apskatot radio auditorijas pētījuma sadaļa par to, cik lielā mērā tiek sasniegta “Zelta auditorija” jeb klausītāji vecumā no 26 līdz 45 gadiem, kuru ienākumi mēnesī ir virs 550 EUR, Radio SWH grupa ir neapšaubāms līderis, nedēļā sasniedzot 169,2 tūkstošus klausītāju.

[visualizer id=”50200″ lazy=”yes” class=””]

Tā pat Radio SWH grupa ir līderis starp visām radio staciju grupām autobraucēju auditorijas sasniegšanā, sasniedzot 476,2 tūkstošus klausītājus automašīnās nedēļā.

[visualizer id=”50226″ lazy=”no” class=””]

AS Radio SWH vadība pauž lielu gandarījumu par vienīgo grupas krievvalodīgo staciju Radio SWH+, kura Kantar Latvia sagatavotajā pētījumā ir pārliecināts līderis krievvalodīgo staciju vidū, nedēļā sasniedzot aptuveni 280,5 tūkstošus klausītāju. Turklāt šī ir klausītākā krievvalodīgā stacija Latvijā jau kopš 2016. gada rudens!

[visualizer id=”50204″ lazy=”yes” class=””]

Radio SWH ir atpazīstamības līderis Latvijā ar 91,5% augstu atpazīstamības reitingu, savukārt Radio SWH+ ir izteikts atpazīstamības līderis krievvalodīgo staciju vidū Latvijā un ieņem sesto vietu atpazīstamības topā starp visām stacijām Latvijā – 81,2% atpazīstamība.

[visualizer id=”50208″ lazy=”yes” class=””]

AS Radio SWH komanda ir pateicīgi lojālajiem klausītājiem un, ar jauniem mērķiem un Radio SWH Rock apraides zonas paplašināšanu, ir gatavi tiekties vēl augstāk un sasniegt vēl lielāku klausītāju skaitu un atpazīstamību.

Lai aizraujošs un aktīvs 2021. gads!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes