“Patiesība vai meli” sadarbībā ar Meemo

“Patiesība vai meli” sadarbībā ar Meemo

11.02.2021

No 15. līdz 19. februārim Rīta šovā TIK TIK TIK ap plkst. 8:15 konkurss “Patiesība vai meli” sadarbībā ar Meemo.lv! Zvani uz ēteru un sacenties ar citu zvanītāju! Tas, kurš spēs labāk atšķirt patiesību no meliem saņems gardas dāvanas no Meemo.lv.

***

Meemo palīdz uzņēmumiem uzturēt drošu un sakārtotu darba vidi. Māķonrisinājums E-WORK SAFETY ir darba drošības IT sistēma ar kuras palīdzību vari izveidot, rediģēt un glabāt dažādus darba drošības dokumentus.

Varēsi automātiski ģenerēt Obligātās veselības kartes darbiniekiem, instruēt darbiniekus elektroniski – parakstot dokumentus ar e-parakstu vai ar fizisko parakstu. Ar Meemo.lv atsakies no fizisko dokumentu aprites un nodrošini pilnībā digitālu darba aizsardzības procesu pārvaldību savā uzņēmumā.

Meemo.lv sistēmu var ieviest dažāda lieluma un nozares uzņēmumos, to viegli pielāgojot jau esošajiem procesiem un personālvadības programmām. Sistēmu jau lieto vairāk kā 60,000 lietotāju dažādu nozaru uzņēmumos.
Sazinies ar meemo.lv komandu un piesakies attālinātai E-work Safety sistēmas prezentācijai! Mēs Tev palīdzēsim uzturēt drošu un modernu darba vidi!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes