“Brīvs laiks improvizācijai” ar Husqvarna

“Brīvs laiks improvizācijai” ar Husqvarna

20.04.2021

Kamēr Husqvarna Automower kopj mauriņu, tikmēr tev ir brīvs laiks improvizācijai! No 19. līdz 30.aprīlim, Radio SWH rīta šovā Tik Tik Tik, zālīgi superīgs konkurss ar fantastisku balvu! Lai piedalītos tev tikai jāatpazīst ik rīta nodarbe, ko improvizēti uzburs Sanda ar Kasparu. Un 30.aprīlī kādam veiksminiekam tiks pašam savs Husqvarna Automower. Strādājiet gudrāk un ļaujiet Husqvarna viedajam Automower izveidot jūsu sapņu mauriņu.

Husqvarna Automower – tas nav vienkārši zāles pļāvējs, tas ir īpašs zālienu uzturēšanas koncepts, jo atšķirībā no ierastajiem pļāvējiem, ar kuriem zāle tiek pļauta reizi nedēļā, vai arī kad to ļauj laikapstākļi, Automover zālienā atrodas visu sezonu, neatkarīgi no laikapstākļiem, strādājot dienu un nakti.

Automover uzdevums ir uzturēt tam atvēlēto zāliena teritoriju nopļautu, pat ja šis zāliens ir sarežģīts. Turklāt ir minimāla vajadzība iejaukties tā darbībā, Automover pats visu dara automātiski, to nodrošina īpaši efektīva programmatūra.

Jāpiebilst, ka Husqvarna Automower iegūst citu, nevis vienkārša zāles pļāvēja, statusu. Par to liecina īpašnieku piešķirtie vārdi, kas Automover padara, praktiski, par ģimenes locekli, vai vismaz mājdzīvnieku.

GRAND PRIX balva izlozei 30.04.: Husqvarna Automower 305! Paredzēts pļaujamā zāliena platībām līdz 600 m2. Spēs tikt galā ar sarežģītas formas zālieniem. Četru riteņu platforma nodrošina mazu spiedienu uz zālienu un ļauj pļāvējam veikt visus manevrus.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes