“Mammas viedoklis” sadarbībā ar Bosca

“Mammas viedoklis” sadarbībā ar Bosca

23.04.2021

Mamma ir pati mīļākā, un skaidrs, ka arī pati gudrākā. Tāpēc par godu Mātes dienai, ko šogad atzīmēsim 9.maijā, piedāvājam sirsnīgu nestandarta konkursu Radio SWH rīta šovā TIK TIK TIK – un ieklausīsimies mammu viedoklī.

No 26. – 30. aprīlim ap plkst. 7.40 lūgsim klausītājus sūtīt kāds būtu viņu mammas viedoklis par vienu vai otru bezjēdzīgi fundamentālu jautājumu, piemēram, ko mammas domā par hokeju, cik augstu ir jāsien šalle mutei priekšā, kā mamma vērtētu meitas īsos svārkus, cik daudz un bieži jāēd vitamīni… Katru dienu ir cits “eksistenciāls” jautājums.

Viedokļus var sūtīt bērni, vīri un citi labvēļi mammas vārdā, vai arī pašas mammas var sūtīt savā vārdā.
Asprātīgākās versijas ik rītu izskan ēterā, bet no visiem iesūtītājiem izlozējam vienu laimīgo, kas tiek pie dienas balvas.
Katru dienu – vesela kaste (12 pudeles) Bosca Gold bezalkoholiskais dzirkstošais vīns.

***
Ļoti gaidām māmiņu dienu ar siltu un saulainu laiku, lai kopā ar ģimeni un draugiem dotos piknikā!

Iepriecini sevi un sev mīļās un tuvās māmiņas ar saules un saldu vasaras aromātu piepildītu dzērienu – bezalkoholisko dzirkstošo vīnu Bosca!

Bezalkoholisko dzirkstošais vīns Bosca ir viegls un valdzinošs ziedu, aveņu un medus aromātu sajaukums ar brīnišķīgiem burbulīšiem, kas ļauj uz dzīvi paskatīties viegli un priecāties par katru kopā pavadīto brīdi.

Ar bezalkoholisko dzirkstošo vīnu Bosca svini katru dienu un atceries, ka mamma Tev to noteikti ieteiktu un mammai ir taisnība!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes