“Pavasara skaņas” sadarbībā ar Bosch

“Pavasara skaņas” sadarbībā ar Bosch

23.04.2021

Pavasaris spēj pārsteigt ar savu skaņu daudzveidību! Sadarbība ar Bosch Power for All Alliance 18 Voltu akumulatora instrumentu sistēmu no 26. līdz 30.aprīlim Rīta šovā Tik Tik Tik ap plkst.08:15 atsauksim atmiņā pavasarim tik raksturīgās skaņas. Ja spēsi tās atpazīt – nedēļas balvā dāvāsim Bosch CITYMOWER 18 akumulatora pļaujmašīnu.
Bosch Power for All Alliance 18 Voltu akumulatora sistēma. Īstais akumulators jūsu mājām!

***

Bosch akumulatoru sistēma 18 V POWER FOR ALL

Pateicoties POWER FOR ALL, paveiciet daudzus darbus: viens akumulators visiem Power for All Alliance 18 V Bosch mājamatniecības (jeb zaļajiem), Bosch dārza un sistēmas partnere instrumentiem!
Ar vienu vienīgu 18V akumulatoru var darbināt apmēram 40 ierīces, piemēram, akumulatora skrūvgriežus, slīmpmašīnas, zobenzāģus, dzīvžoga šķēres, zāles pļāvējus, pārnēsājamus tīrītājus, mājsaimniecības putekļsūcējus un daudzas citas ierīces – arī citu zīmolu ierīces!

Sākot ar dārzkopību un beidzot ar uzkopšanu un sarežģītiem mājsaimniecības darbiem – izbaudiet brīvību, ko sniedz iespēja lietot instrumentus ārpus telpām, darbnīcā vai mājās, neizmantojot vadus, akumulators nodrošina bezvadu brīvību!

Iegādājoties instrumentu ar vienu akumulatoru un lādierīci, nākamos instrumentus pērc izdevīgāk bez tiem!

Mājas un dārza instrumentiem tagad ir 3 gadu garantija, ja fiziska persona reģistrē instrumentu 4 nedēļu laikā pēc pirkuma veikšanas – www.mybosch-tools.com.

Vairāk informācijas mājaslapā www.bosch-pt.com

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes