22.maijs. Hārtlijs: Kivlenieks ir bijis pārliecinoši labākais spēlētājs mūsu komandā pirmajos divos mačos

22.maijs. Hārtlijs: Kivlenieks ir bijis pārliecinoši labākais spēlētājs mūsu komandā pirmajos divos mačos

24.05.2021

“Bija acīmredzami, ka pretinieki šodien bija labāki, daudz labāk kustējās, un mēs pārāk daudz laika pavadījām savā zonā,” tā pēc zaudējuma pēcspēles metienos Kazahstānai (2:3) atzina Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs. Viņš uzsvēra, ka Kazahstānai ir ļoti laba komanda, kas spēlē visu sezonu kopā Astanas “Baris” komandā Kontinentālajā hokeja līgā, turklāt jau vairākus gadus.

“Mēs rēķinājāmies ar to, ka pretinieki jau no pirmajām minūtēm spēlēs agresīvi, fiziski un izdarīs lielu spiedienu, taču mums neizdevās pietiekami labi kustināt ripu, un rezultātā mēs vairākas reizes tikām iespiesti savā zonā,” Kazahstānas taktiku uzslavēja Hārtlijs.

Viņš arī noraidīja bažas par to, ka Matīsam Kivleniekam varētu būt bijis pārāk grūti aizvadīt divas spēles divās dienās: “Mūsdienu sabiedrībā cilvēki strādā četrdesmit, piecdesmit, sešdesmit stundas nedēļā. Mēs sportā kļūstam pārāk mīksti. Paskatoties kā nospēlēja Kivlenieks, kā viņš mazākumā trīs, četras reizes izglāba komandu, viņš, iespējams, ir bijis pārliecinoši labākais spēlētājs mūsu komandā pirmajās divās dienās.”

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes