24.maijs. Karsums: Stress ir jau trešo spēli. Laikam mums jānomierinās gan komandā, gan uz soliņa.

24.maijs. Karsums: Stress ir jau trešo spēli. Laikam mums jānomierinās gan komandā, gan uz soliņa.

24.05.2021

Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums pēc uzvaras ar 3:0 pār Itāliju atzina, ka spēle bija grūta, jo mūsējiem ilgstoši neizdevās gūt vārtus, bija pārāk maz virzības uz vārtu priekšu un pārāk daudz metienu no distances, taču uzvara paliek uzvara. Paša gūtajos pirmajos vārtos abi forčekā nospēlēja Gints Meija un Renārs Krastenbergs, ripa nonāca pie viņa, pēc metiena Karsums devies pakaļ vārtsarga atvairītajai ripai un viņam palaimējies to raidīt vārtos.

Ivars Punnenovs Latvijas valstsvienībā aizvadīja “sauso” spēli, taču viņš pēc mača pieslidojis pie Itālijas vārtsarga Džastina Facio un uzslavējis viņu par parādīto sniegumu. Pats Punnenovs labāk jūtas spēlē, kurā pa viņa vārtiem tiek raidīti 40, nevis 14 metieni, taču šodien komandas biedri labi nospēlējuši aizsardzībā, un nav ļāvuši pretiniekiem bieži apdraudēt viņa cietoksni. Vārtsargs arī pateicās Latvijas izlases video treneriem, kuri pamanīja, ka itāļi pirms vērtu guvuma bija neprecīzi iegājuši mūsu aizsardzības zonā, līdz ar to tas netika ieskaitīts.

Nākamo maču Latvijas izlase aizvadīs ceturtdien pret ASV. Karsums prognozēja, ka tā būs smaga, jo amerikāņi šogad ir vieni no favorītiem. Tādēļ jābūt gataviem ātrai un fiziskai spēlei, un komandai ir divas dienas laika tai sagatavoties. “Rīt varbūt būs lielāka atpūta, parīt labs treniņš, jāpaskatās kāds video un jāiet, jācīnās,” piebilda Karsums.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes