27.maijs. Hārtlijs: Lielākā starpība starp komandām bija ātrumā

27.maijs. Hārtlijs: Lielākā starpība starp komandām bija ātrumā

28.05.2021

Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs pēc zaudējuma mačā ar ASV (2:4) izteicās, ka komanda aizvadīja labu maču, taču lielākā starpība starp abām komandām bija ātrumā. Runājot par to, ka izlasei jau otro reizi šajā turnīra būs jāaizvada spēles divas dienas pēc kārtas, Hārtlijs uzsvēra, ka katra komanda Pasaules čempionātā sastopas ar vienādiem apstākļiem, tostarp ar nepieciešamību aizvadīt divas spēles divās dienās. “Reizēm uzkrājas mentāls nogurums, bet citreiz fizisks. Ticam saviem spēlētājiem, apzināmies rītdienas spēles nozīmīgumu, tāpēc būsim gatavi,” sacīja treneris.

Viņš arī uzteica 22 gadus jaunā uzbrucēja un Pasaules čempionātu debitanta Renāra Krastenberga sniegumu (viņš spēlē ar ASV izcēlās ar vārtu guvumu) un prognozēja, ka viņš pēc vairākiem gadiem varētu būt izlases līderis. “Viņš ir vienkāršs puisis, kurš nebaidās smagi strādāt. Renāram piemīt lieliska attieksme pret darbu. Viņš vienmēr uzdod jautājumus un vēlas apgūt kaut ko jaunu. Renārs izprot spēli un ir apveltīts ar labu metienu,” uzsvēra Hārtlijs. Viņš arī norādīja, ka Krastenbergs divu gadu laikā ir pamatīgi piestrādājis pie fiziskās sagatavotības, kas viņam šogad ļāvis izcīnīt vietu izlasē.

Hārlijs arī pauda gandarījumu par valdības lēmumu no 1.jūnija ļaut klātienē apmeklēt Pasaules čempionāta spēles ierobežotam skaitam skatītāju. Viņš jau iepriekš ir izjutis, cik lielu enerģiju un spriedzi fani ienes arēnā, un uzsvēra, ka šis apstāklis pilnīgi noteikti palīdzēs komandai.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes