28.maijs. Krastenbergs: Mums tagad katra spēle nozīmēs “visu vai neko”, jābūt gataviem cīnīties.

28.maijs. Krastenbergs: Mums tagad katra spēle nozīmēs “visu vai neko”, jābūt gataviem cīnīties.

29.05.2021

Latvijas izlases uzbrucējs Rihards Marenis pēc zaudējuma pēcspēles metienos pret Norvēģiju (3:4) atzina, ka šādu mača iznākumu noteikušas pašu pieļautās kļūdas, jo pirmajā trešdaļā mūsējie spēlēja tiešām labi. Turpretī trešajā periodā komanda nopelnīja vairākus noraidījumus, kas liedza pacīnīties par uzvaru pamatlaikā: “Dabūjām noraidījumus, kurus mums tobrīd nevajadzēja, sevišķi trešajā periodā, un sanāca, ka mums bija jāspēlē aizsardzības zonā. Zinājām, ka šī spēle ir jāvinnē, bet, sēžot aizsardzībā, to diemžēl nevar izdarīt.”

Savukārt Renārs Krastenbergs norādīja, ka abas komandas piekopa fizisku spēli, iespējams, Norvēģiju spēlēja mazliet netīrāk, bet “tāds ir hokejs”.

Runājot par svētdien gaidāmo maču pret Somiju, viņš atzina, ka Latvijas izlasei katra spēle tagad nozīmēs “visu vai neko”. “Gatavosimies nākamajai spēlei. Ir jāaizmirst šodienas rezultāts, jāpaskatās video un jābūt gataviem cīnīties. Mums ir nepieciešamas divas uzvaras, un atdosim visu nepieciešamo, lai tās izcīnītu,” piebilda Krastenbergs.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes