“Tas tik tā” sadarbībā ar Acorus Calamus

“Tas tik tā” sadarbībā ar Acorus Calamus

07.05.2021

Sadarbībā ar ārstniecības augu produktiem Acorus Calamus no 10. līdz 14. maijam Radio SWH rīta šovā “Tik Tik Tik” piedalies konkursā “Tas Tik Tā”, un radi asprātīgus domu graudus, kas liks tavai ikdienai uzmirdzēt. Labāko ideju autoriem ik rītu balvā Acorus Balance 3 šķiedrvielu kompleksi un Cologen Beauty shots.

****

Acorus Calamus ir augstas kvalitātes ārstniecības augu produkti, kas palīdz uzlabot labsajūtu ikdienā.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.Acorus Calamus augstas kvalitātes ārstniecības augu produktu, uztura bagātinātāju ražotājs.
Jau vairāk kā 20 gadus pēta un izvēlas dabas dāvātos veselības avotus, iedziļinās jaunākajos zinātnes atklājumos un izstrādā vislabākās uztura bagātinātāju formulas mūsu labsajūtai, veselībai un balansam.
Acorus Balance 5 veidu augu šķiedrvielu kompleksi ar iedarbīgām, bioloģiski aktīvām sastāvdaļām, kas palīdz uzlabot labsajūtu ikdienā.
Šķiedrvielu kompleksi palīdz regulēt cukura līmeni asinīs, stimulē gremošanas sistēmas darbību, palīdz samazināt holesterīna uzsūkšanos un sniedz ilgāku sāta sajūtu un stiprina imunitāti.
Visi šķiedrvielu avoti kompleksi pieejami Acorus Balance veikalā www.acorusbalance.lv un veikaliņā tirdzniecības centrā Akropole.

No 10.05.- 16.05. iepērkoties tiešsaistes veikalā www.acorusbalance.lv, izmantojot atlaižu kodu SWH, pirkumam saņemsi 30% atlaidi.

Uztura bagātinātājs.
Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes