“Griežam pudeli!” sadarbībā ar Bosca

“Griežam pudeli!” sadarbībā ar Bosca

10.06.2021

Kā tīņu laikos, Fredosaurus Rex no 14. līdz 18. jūlijam ap plkst. 12:40 uzgriezīs pudeli kāda klausītāja vietā, kurš pirmais sazvanīs ēteru. Pudele var apstāties uz dažādiem lauciņiem. Piemēram, sektors “Skola” nozīmē, ka sekos jautājums par tēmu, savukārt, sektors “Dziesma”, ka klausītājam jādzied, bet lauciņš “Buča” nozīmē virtuālu skūpstu un dāvanu bez papildus cīņas. Lauciņu formulējumi spēlē mainīsies, lai tā vienmēr ir aktuāla un aizraujoša. Bet tas, kurš tiek galā ar izlozēto uzdevumu, kļūst par dienas uzvarētāju un iegūst dienas balvu – kasti saldā Bosca Gold bezalkoholiskais dzirkstošasi vīns papardes zieda krāsā (kastē ir 12 pudeles).

Bezalkoholiskais dzirkstošais vīns BOSCA Gold – radīs nebēdnīgu, saldu un dzirkstošu noskaņu, gan katru dienu, gan Līgo vakaru gaidot.

***

Tā zeltaini dzeltenais tonis tā vien atgādina gadu simteņiem meklēto papardes ziedu. Katrs bezalkoholiskā dzirkstoša vīna BOSCA malks ir prieka un saules pilns – ziedošu pļavu smarža, zemeņu un medus aromāti, saldā brīvdienu garša un Līgo vakara ēverģēlības.

Ar bezalkoholisko dzirkstošo vīnu BOSCA var svinēt visas vasaras direnas un naktis un reibt tikai no prieka un jautrības.

Jūnijā bezalkoholiskais dzirkstošais vīns BOSCA īpaši labi ies kopā ar ķimeņu sieru, zemenēm un Līgo vakara plātsmaizēm.

Svini katru dienu, līgo, līgo un nolīgo uz nebēdu!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes