“Apavu pārdevējs” sadarbībā ar LLOYD

“Apavu pārdevējs” sadarbībā ar LLOYD

01.07.2021

No 5. līdz 9. jūlijam Radio SWH Rīta šovā TIK TIK TIK ap plkst. 10:40 piedalies konkursā “Apavu pārdevējs” sadarbībā ar LLOYD. Pārdošana ir viena no senākajām mākslām pasaulē. Perfekts pārdevējs ir spējīgs pārdot jebko, un nekad neapmulsīs. Tieši tas mums arī ir vajadzīgs!

Katru rītu spēlējamies ar diviem klausītājiem tiešraidē. Katram no viņiem tiek dotas 30 sekundes, lai argumentēti pārdotu savu pārdodamo “objektu”, piemēram, pārdod mums dzīvu trusi. Kas tiem jāpārdod, klausītāji uzzina tikai īsi pirms pārdošana jāsāk. Katram no klausītājiem katru dienu ir cits pārdošanas objekts. Labākais no abiem dalībniekiem, pēc mums pašiem vien zināmiem kritērijiem, kļūst par attiecīgās dienas uzvarētāju.

Katras dienas perfektākais pārdevējs balvā iegūst dāvanu karti EUR 50,- vērtībā no LLOYD.

***

Tradīcijas un nākotne, šīs divas perspektīvas ir LLOYD vadmotīvs, ražojot apavus kopš 1888. gada. LLOYD veikalu sortimentā ir plašs piedāvājums ar ādas apaviem vīriešiem un sievietēm dažādiem dzīves gadījumiem – biznesa klasei, svētku reizēm, ikdienai un brīvajam laikam. Kolekcijā vienmēr ir atrodami arī mūsu amatnieku ar rokām gatavoti apavi, kas uztur mūsu kvalitātes un estētikas standartu, padarot to par etalonu visiem pārējiem mūsu izstrādājumiem. Veikalos papildus apaviem piedāvājam arī plašu ādas aksesuāru klāstu – kvalitatīvas ādas jakas, jostas, pārdomātus makus, dažāda formāta un pielietojuma somas gan vīriešiem, gan sievietēm. Mūsu pārdevēji ne tikai atradīs Jums piemērotāko apavu pāri un pieskaņotus aksesuārus, bet arī piemeklēs atbilstošus kopšanas līdzekļus, lai iegādātie ādas izstrādājumi Jums kalpotu ilgus gadus. LLOYD – tā ir ilgtspējīga investīcija Jūsu garderobē. Un šobrīd par nebijušām atlaidēm – pus cenu un lētāk! Meklējiet mūs lielākajos tirdzniecības centros visā Rīgā – Spice, Domina, Akropole, Alfa un Galleria Rīga.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes