“Atklāj! Izpēti! Iepazīsti!” sadarbībā ar Zemgales plānošanas reģionu

“Atklāj! Izpēti! Iepazīsti!” sadarbībā ar Zemgales plānošanas reģionu

02.07.2021

No 5. līdz 9. jūlijam Radio SWH rīta šovā “TIK TIK TIK” klausies un piedalies konkursā sadarbībā ar Zemgales plānošanas reģionu. Katru dienu balvā tērauda pārtikas termokonteineris un dizaina stikla pudele.

Ceļotāji aicināti izbaudīt Zemgales jauno tūrisma piedāvājumu “Atklāj! Izpēti! Iepazīsti!”

Sākoties aktīvākai vasaras tūrisma sezonai, ceļotāji aicināti doties neparastā piedzīvojumā, ko sniedz Zemgales jaunais tūrisma piedāvājums “Atklāj! Izpēti! Iepazīsti!”. Tā ietvaros izstrādāti  trīs tematiskie tūrisma maršruti, kas ietiecas Latvijas (Zemgales), Lietuvas (Viļņas un Rokišķu) un Baltkrievijas (Polockas) reģionā un atspoguļo amatu prasmju, tradīciju, vēstures liecību un kultūras mantojuma spilgtākās vērtības. Vairāk informācijas atradīsiet zemgale.lv.

Tūrisma piedāvājumu “Atklāj! Izpēti! Iepazīsti!” izstrādājis Zemgales plānošanas reģions Latvijas – Lietuvas – Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas ietvaros. Dodoties ceļojumā, ir jāņem vērā valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi. Šis radio konkurss ir tapis ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu. Par šī konkursa saturu pilnībā ir atbildīgs Zemgales Plānošanas reģions, un tas nevar tikt izmantots, lai atspoguļotu Eiropas Savienības uzskatus.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes