Uzvarētāju Himna sadarbībā ar Rimi

Uzvarētāju Himna sadarbībā ar Rimi

30.07.2021

Olimpiskajās spēlēs uzvarētājus vieno pjedestāls, zelta medaļa un valsts himna.

Sadarbībā ar Rimi no 2. līdz 6.augustam ap plkst. 9:15 rīta šovā Tik Tik Tik sveiksim olimpiskos čempionus un raudzīsim atpazīt to valstu himnas.

Himnu lietpratējiem katru dienu balvā – 50 eiro dāvanu karte no Rimi.

Vai tu sper pirmos soļus pretī veselīgiem paradumiem? Bet varbūt tiecies uz jauniem sportiskajiem rekordiem? Tu noteikti zini, kāds spēks slēpjas draugu uzmundrinājumā! Mūsu visu uzmundrinājums būs vajadzīgs tiem, kuri šogad dodas uz Tokiju! Šoreiz Olimpiskās spēles notiks bez skatītāju klātbūtnes, tāpēc komandas sajūtai, kas dod spēku un iedvesmo, šogad būs sevišķi liela nozīme. Komanda – tie ir ne tikai sportisti un viņu treneri. Tie ir arī fani, kuru ticība sportistu spēkiem un aktīvais atbalsts pat visgrūtākajos brīžos iepludina jaunu enerģiju komandas asinsritē. Tāpat kā olimpieši iedvesmo mūs pārmaiņām un labākai rītdienai, nu pienākusi mūsu kārta atbalstīt un iedvesmot viņus, atgādinot, ka kopā mēs esam stiprāki. Ievies olimpieša spēku savā ikdienā arī tu!

Iedvesmojies no Rimi Gardēžu radītajām receptēm rimi.lv, izvēlies augļus un dārzeņus ar olimpiskajām uzlīmēm Rimi veikalos, turi īkšķus un sasniedz jaunas virsotnes kopā ar Latvijas olimpiešiem!

Rimi – Tavs un Latvijas Olimpiskās komandas oficiālais iedvesmotājs.

 

2 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Dace
2 gadi

Labrīt! Kādā formātā jāsūta atbilde- īsziņā, watsapā vai e-pastā?

AELITA
2 gadi

Himna par godu Uzbekistanas svarcēlājam – t.i.Uzbekistanas himna.🏆


Aktualitātes