Tiešraide no Siguldas pils kvartāla “Zelta rudens karalistes svētkiem”

Tiešraide no Siguldas pils kvartāla “Zelta rudens karalistes svētkiem”

20.09.2021

Jau sestdien, 25. septembrī, no pulksten 13.00 līdz pat 17.00 Radio SWH mobilā studija, kurā pie mikrofoniem būs Juta Jazz un Edgars Barbaks, piestās Siguldas pils kvartālā, kurā ar vērienu tiks svinēti “Zelta rudens karalistes svētki”. Atspoguļosim ne tikai pasākuma notikumus, bet arī metīsimies aizraujošās sarunās ar Siguldas novada ļaudīm.

25. septembrī no plkst. 11.00 Siguldas pils kvartālā ģimenēm ar bērniem un ikvienam interesentam tiks piedāvāti dažādi Zelta rudens sezonas atklāšanas pasākumi un aktivitātes. Tiem, kuri mīl pastaigas dabas takās tiks piedāvāts jauns pastaigu maršruts, kurā būs iespēja aplūkot Siguldas skaistākos skatus pilsētā un tās tuvākajā apkaimē, kā arī iekarot dažādus reljefus – gan stāvas kāpnes, gan šauras takas. Tāpat tiks prezentēts apvienības “Adventure Therapy Sigulda” veidotais Dabas terapijas maršruts, kas būs papildināts ar dažādām aktivitātēm, lai izzinātu sevi un izmantotu dabas dziedinošo spēku atslodzei no ikdienas.

Zelta rudens karalistes svētku laikā darbosies mākslas, dizaina un amatnieku produktu tirdziņš. Būs iespēja iegādāties arī Latvijas zemnieku ražotās veltes. Papildus tam, tāpat kā pērn, Siguldas pils kvartālā viena zona tiks atvēlēta “Rudens Street Food” gardumiem, kurus piedāvās restorāns “Čarlstons”, “SUSHI BROTHERS”, Vegstop, “2EAT Falafel&Hummus”, “CAFE JERSIKA 43” un citi.

No plkst. 19.00, rudens saulrietu sagaidot, Siguldu kā rudens galvaspilsētu ieskandinās “Čipsis un Dullais” un “Labvēlīgais tips”.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes