Sezonas pirmajā raidījumā “Tikko atgriezušies” saruna ar fotogrāfu Reini Fjodorovu

Sezonas pirmajā raidījumā “Tikko atgriezušies” saruna ar fotogrāfu Reini Fjodorovu

15.09.2021

Sestdien plkst. 15.30 Radio SWH ēterā atgriežas raidījumu cikls “Tikko atgriezušies”, kura ietvaros vētīsim un sirsnīgās sarunās ar raidījuma vadītāju Inesi Vaikuli atspoguļosim patiesības stāstus par emigrācijā dzīvojošo latviešu atgriešanos Latvijā. Meklēsim atbildes uz jautājumiem, kas skar aizbraukšanas iemeslus, motivāciju atgriezties un dažādās pieredzes, kas rodas šo ieceri par pārcelšanos uz Latviju piepildot. Reiņa Instagram profils, kurā iespējams iepazīties ar viņa radītiem foto projektiem: http://www.instagram.com/reinis.fjodorovs/

Pirmajā šīs sezonas raidījumā studijā ciemojas fotogrāfs Reinis Fjodorovs, kurš devās mācīties uz Londonu un iedzīvojās tur uz vairākiem gadiem. 2011. gadā tika pie Londonas Komunikācijas koledžas (London College of Communication) profesionālā grāda fotogrāfijā.

Kādā intervijā viņš teicis: „Kad atbraucu no ārzemēm, man bija grandiozas idejas un skaidrība, ko vēlos darīt. Es biju ļoti pašpārliecināts. Tad sastapos ar realitāti – ir jādomā, kā pelnīt naudu u.tml. Tad kādus četrus, piecus gadus vispār nefotografēju. Pēc tam atsāku un sapratu, ka banālā patiesība ir tāda, ka dzīvē jādara tas, kas patiešām aizrauj un sajūsmina. Un, ja to dara pietiekami ilgi, tad beigu beigās viss izdodas, neskatoties uz izaicinājumiem.”

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes