“Griežam pudeli” sadarbībā ar Bosca

“Griežam pudeli” sadarbībā ar Bosca

06.10.2021

Kā tīņu laikos, Fredosaurus Rex no 11. līdz 15. oktobrim ap plkst. 13.15 uzgriezīs pudeli kāda klausītāja vietā, kurš pirmais sazvanīs ēteru. Pudele var apstāties uz dažādiem lauciņiem. Piemēram, sektors “Skola” nozīmē, ka sekos jautājums par tēmu, savukārt, sektors “Dziesma”, ka klausītājam jādzied, bet lauciņš “Buča”, piemēram, nozīmē virtuālu skūpstu un dāvanu bez papildus cīņas. Lauciņu formulējumi spēlē mainīsies, lai tā vienmēr ir aktuāla un aizraujoša. Bet tas, kurš tiek galā ar izlozēto uzdevumu, kļūst par tekošās dienas uzvarētāju un iegūst dienas balvu – kasti bezalkoholisko dzirkstošo vīnu Bosca Gold (kastē ir 12 pudeles).

***

Bezalkoholiskais dzirkstošais vīns BOSCA radīs priecīgu, saldu un dzirkstošu noskaņu katru dienu.
Katrs bezalkoholiskā dzirkstoša vīna BOSCA malks ir prieka un saules pilns – ziedošu pļavu smarža, zemeņu un medus aromāti un saldā brīvdienu garša.
Ar bezalkoholisko dzirkstošo vīnu BOSCA var svinēt visu un jebkurā brīdī. Tas lieliski papildinās ikdienas maltīties, svētkus kopā ar draugiem un radiem, pikniku, dodoties ceļojumā pretim zelta rudenim
Oktobrī bezalkoholiskais dzirkstošais vīns BOSCA īpaši labi saderēs ar Latvijas rudens augļiem, dažādiem desertiem un salātiem. Pamēģini to arī kopā ar ceptiem āboliem, ogu saldējumu vai sviestmaizēm! Svini katru dienu!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes