“Perfekts Pārdevējs” sadarbībā ar ISKU

“Perfekts Pārdevējs” sadarbībā ar ISKU

06.10.2021

No 11.oktobra līdz 15.oktobrim Radio SWH Rīta šovā TIK TIK TIK ap plkst. 08:15 konkurss “Perfekts pārdevējs” sadarbībā ar mēbeļu salonu ISKU. Pārdošana ir viena no senākajām mākslām pasaulē. Perfekts pārdevējs ir spējīgs pārdot jebko, un nekad neapmulsīs. Tieši tas mums arī ir vajadzīgs!

Katru rītu spēlējamies ar diviem klausītājiem tiešraidē. Katram no viņiem tiek dotas 30 sekundes, lai argumentēti pārdotu savu pārdodamo “objektu”. Kas tiem jāpārdod, klausītāji uzzina tikai īsi pirms pārdošana jāsāk. Katram no klausītājiem katru dienu ir cits pārdošanas objekts. Labākais no abiem dalībniekiem, pēc mums pašiem vien zināmiem kritērijiem, kļūst par attiecīgās dienas uzvarētāju un kvalificējas finālam, ar iespēju laimēt lielo nedēļas balvu – elektriski augstumā regulējams divmotoru galds “Style”, baltā krāsā ar virsmas izmēru 140×80 cm.

***

ISKU piedāvā augstas kvalitātes mēbeles un inovatīvus risinājumus no Somijas jau kopš 1928. gada. ISKU sortimentā atradīsiet mēbeles mājai, skolai, birojam un veselības iestādēm! Apmeklē ISKU salonu dizaina kvartālā DECCO CENTRS, Katlakalna ielā 6D, Rīgā vai apskati produktus www.isku.lv!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes