Vienojamies kopīgā dziesmā ar radošajiem “Zvaigznājs” jauniešiem

Vienojamies kopīgā dziesmā ar radošajiem “Zvaigznājs” jauniešiem

08.12.2021, Foto: Publicitātes fotogrāfija

Ieskandinot Ziemassvētku gaidīšanas laiku, klausītājiem tiek nodota dziesma “Zvaigznāja Ziemassvētki”, kas tapusi Agneses Roznieces vadībā deviņu vokālistu sastāvā, pievienojoties arī Radio SWH ētera personībām Sandai Dejus, Kasparam Breidakam, Artim Dvarionas un Andrim Freidenfeldam.

Agnese Rozniece, plašāk pazīstama kā Agnese Rakovska, jau vairākus gadus savas zināšanas par populāro mūzikas radīšanu un izpildīšanu nodod tālāk. Šis gads ir bijis ļoti nozīmīgs, jo “Zvaigznājs” ir uzsācis sociālo darbību ar mērķi mazināt atstumtību un stigmatizāciju jauniešu vidū, izmantojot dažādas mūzikas – mākslas metodes. Lai pievērstu uzmanību šiem jautājumiem, Agnese Rozniece kopā ar “Zvaigznāja” kori rada dziesmu – šis ir stāsts par to, ka jaunieši spēj iedvesmot jauniešus.

“Zvaigznāja Ziemassvētki” kopā dzied jaunie vokālisti, plašākai publikai zināmi Loreta Reide, Klāvs Ozols, Emīlija Jermola, bet arī Anna Dagrita Vestmane, Karlīne Anna Ērgle, Kate Štokmane, Līva Einause, Paula Dundere un Terēze Anna Pogiņa. Visi kolektīvi sarakstījuši arī šo dziesmu. “Zvaigznāja Ziemassvētki” dziesmas producents – JJ Lush, procesā iesaistījās arī Loreta Reide.

Jauniešu kolektīvam dziesmas ierakstā pievienojušās Radio SWH ētera personības – Sanda Dejus, Kaspars Breidaks, Artis Dvarionas un Andris Freidenfelds, kopā ar jaunajiem mūziķiem sveicot klausītājus Ziemassvētkos.

“Liels prieks, ka “Zvaigznāja” idejas atbalsta arī Radio SWH, dodot iespēju jauniešiem viesoties Radio SWH ēterā, popularizējot jauno mūziku raidījumā “Priekšnams”, kā arī iekļaujot jauniešu sarakstītās dziesmas radio rotācijā!” saka Rozniece. Šajā svētdienā, 12. decembrī plkst. 11.00 Radio SWH programmā “Brīvdienu rīti ar Arturu Krūzkopu” viesosies “Zvaigznāja” mūziķes Emīlija Jermola un Loreta Reide, lai parunātu par mūziku, Ziemassvētkiem un, protams, izpildītu savas iemīļotākās dziesmas.

Dziesmai videoklipu radījuši “Kilometre Film Works” – Mārtiņš Cēsnieks un Kristaps Bērziņš. Dziesma ierakstīta kultūrtelpā “Auss”.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes