“Ko vēlas sievietes?” sadarbībā ar Bosca

“Ko vēlas sievietes?” sadarbībā ar Bosca

04.02.2022

Valentīndiena ir gada iespējami jutekliskākais laiks, kas piesātināts ar flirta dzirkstīm, no kurām formējas jaunas attiecības… Bet, lai labākas izveidotos attiecības ir svarīgi saprast – ko vēlas sievietes?

No 7. līdz 11. februārim ap plkst. 9:10 piedāvājam klausītājiem Radio SWH rīta šovā spēli ar intuīcijas elementiem, lai atminētu, ko patiesi vēlas sievietes. Proti, pirms spēles aizkadrā liekam kādai klausītājai izvēlēties 3 no 6 iespējamām lietām par kādu nejauši izvēlētu tēmu, piemēram, ja taisītu tetovējumu tad kur – uz rokas, uz delma, uz muguras, uz dibena, uz kājas, vai uz potītes. Noskaidrojot dāmas izvēli, ēterā uzklausām kungus (maksimums trīs), kuriem jāuzmin dāmas izvēle. Ja neviens no trīs kungiem netrāpa, balva tiek dāmai. Ja kāds no kungiem atbild pareizi, balva tiek kungam.

Katru dienu balvā – kaste Bosca Rose bezalkoholiskais dzirkstošais vīns.

Nav viegli uzminēt, ko vēlas sievietes.
Iespējams, ka reizēm vienkārši nelielu uzmanību un prieku dienās, kad tam nav nekāda īpaša iemesla.
Dāviniet bieži un bez iemesla un varbūt ar laiku Jums pat izdosies uzminēt, ko tad īsti vēlas sievietes.
Jūsu atbalsts mazo ikdienas un svētku dāvanu izvēlē Bosca bezalkoholiskais dzirkstošais vīns- burbuļu prieks bez alkohola. Salda un saulaina vasaras garša ar medus, ziedu, augļu un ogu aromātiem. Bosca bezalkoholiskais dzirkstošais vīns ar zelta etiķeti – salds kā zeltaini āboli, ar baltu – svaigs kā vasaras vējš, ar rozā – visromantiskākais aveņu aromāts.
Ar Bosca bezalkoholisko dzirkstošo vīnu sviniet katru dienu!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes