“Vasaras skaņas” sadarbībā ar Wash & Drive

“Vasaras skaņas” sadarbībā ar Wash & Drive

16.06.2022

Aizver acis un ieklausies vasarā! Eh, viena vasara, bet tūkstošiem skaņu. Sadarbībā ar automazgātavas tīklu Wash & Drive un automatizēto mazgāšanas līniju Wash & Drive Express no 20. – 22. jūnijam rīta šovā Tik Tik Tik ap plkst. 9:10 atpazīsti vasaras skaņas, un Tava vasara taps tīkami spožāka. Spoža vasara kopā ar Wash and drive!

***

Automazgātavās WASH & DRIVE un WASH & DRIVE EXPRESS nomazgā savu auto tikai dažu minūšu laikā un par draudzīgām cenām.

Wash and Drive pašapkalpošanās automazgātavās ir iespēja pašiem mazgāt savu auto speciāli izveidotos mazgāšanas boksos kuri ir aprīkoti ar visā pasaulē labi zināmām Karcher iekārtām, lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti. Ja jūs aizrauj automazgāšanas procesu veikt pašam, tad “Wash and Drive” pašapkalpošanās automazgātavas būs labākā izvēle, kur Jūs ērti varat nomazgāt auto jebkurā diennakts laikā, lielākajās Latvijas pilsētās. Automazgātavas ir nodrošinātas ar visām nepieciešamajām mazgāšanas programmām.
Ja vēlies relaksēties un izbaudīt mazgāšanas procesu brauc uz automatizēto mazgāšanas līniju – jauna koncepta automazgātavu – Wash and Drive Express Krasta ielā 97A, Rīgā. Tajā auto atrodas uz automatizētās mazgātavas līnijas, kur aptuveni 3 minūšu laikā tas tiek rūpīgi nomazgāts. Autovadītājs, neizkāpjot no mašīnas, tikmēr var baudīt gaismas un putu šovu. Kamēr autovadītājs bauda šovu, automašīna vienlaicīgi tiek nomazgāta ar 100 augstpiediena sprauslām, tai tiek veikta padziļināta tekstila mazgāšana, apakšas mazgāšana, apstrādāta ar trīskāršām putām, ievaskota, nožāvēta un noslaucīta ar mikro šķiedras dvieļiem. Šobrīd atlaide 25% visām programmām. Nomazgā auto sākot no 4,50 Eur.

Express automazgātavā ir izveidota Latvijā lielākā putekļusūcēju zona zem jumta ar deviņām sūkšanas pozīcijām un jaudīgiem putekļu sūcējiem kur vienlaicīgi var sūkt savu auto no abām pusēm ar divām iesūkšanas caurulēm. Rezultātā iegūsti mirdzošu auto un labu noskaņojumu!

JAUNUMS. Wash and Drive virtuāla klientu karte. Vienmēr līdzi tavā telefonā. Izveido klienta karti un saņem dāvanā 3€ auto mazgāšanai. Mazgā savu auto un katru sesto reizi saņem automazgāšanu bez maksas.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes