“NACIONĀLĀS GRILĒŠANAS ĪPATNĪBAS” sadarbībā ar Ķekava

“NACIONĀLĀS GRILĒŠANAS ĪPATNĪBAS” sadarbībā ar Ķekava

04.07.2022

Latvijā mīt pasaulē meistarīgākie grilētāji! Un vasara ir īstais brīdis, lai atklātu visrūpīgāk glabātos grila noslēpumus.
No 4. līdz 7. jūlijam Braucamlaikā ap plkst. 16:20 iepazīsim savas nacionālās grilēšanas īpatnības, un katru dienu kādam no konkursa dalībniekiem balvā tiks putnu fabrikas “Ķekava” izslavētie gardumi 50 EUR vērtībā!

Uz jautājumu “ko tad grilēsim?” ir pašsaprotama atbilde: Vistu vai neko! Ķekavas grila produktu līnija piedāvā pārbaudītu un tautā mīlētu produkciju – sulīgo šašliku, cepamās desiņas dažādām gaumēm, gardos pusspārniņus, šķiņķīšus, steikus un daudzus citus grila sezonai piemērotus vistiņu produktus. Jāatgādina, ka Ķekavas vistiņas ir īpaši veselīgas, jo tiek audzinātas labos apstākļos, veselīgi barotas ar Latvijā audzētu barību, turklāt pilnīgi BEZ antibiotikām. Ķekavas vistiņas ir ļoti pretimnākošas dažādiem grilēšanas izaicinājumiem – tām patīk gan klasiski pārbaudītas vērtības, gan gardi eksperimenti īstu grila meistaru izpildījumā. Un labi garšo vienmēr!
Ķekava – Latvijas grilētāju izvēle jau 55 gadus.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes