Sporta žurnālists Barbaks nosauc harizmātiskākos sportistus, ko viņam nācies intervēt
Ar dziesmu par dzīvi

Sporta žurnālists Barbaks nosauc harizmātiskākos sportistus, ko viņam nācies intervēt

11.07.2022, Foto: Personīgais arhīvs

Sporta žurnālists un “Radio SWH” ētera personība Edgars Barbaks jaunākajā raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” atklāj harizmātiskākos un spēcīgākos sportistus, ko viņam savā karjerā ir nācies intervēt. “Tev ir sajūta, ka tu esi kļuvis par labāku cilvēku, vienkārši esot viņam stundu blakus,” par sarunām ar hokejistu Sandi Ozoliņu saka Barbaks.

“Ir, protams, milzu atšķirība, – vai tu intervē šo sportistu pēc tam, kad viņš ir nospēlējis 40 minūtes, un viss no viņa tek, un tu gribi sagaidīt kaut ko ļoti interesantu. Vai arī, kad jūs mierīgi apsēžaties un parunājat,” stāsta žurnālists, “Ja man jānosauc harizmātiskākais sportists, ko es esmu saticis, es nekādu jaunu divriteni neizgudrošu un nepārsteigšu nevienu, tad tas ir Sandis Ozoliņš.”

Barbaks atklāj, ka ar Ozoliņu viņam bijušas vairākas intervijas, kāda no tām arī garāka: “Tev ir sajūta, ka tu esi kļuvis par labāku cilvēku, vienkārši esot viņam stundu blakus.” Vēl Barbaks izceļ basketbolistu Kristapu Janičenoku. “Viņam ir tā harizma laukumā vienmēr bijusi tāda, – viņš ir īsts līderis. Tas līderis nenozīmē tikai spēlēšanas ziņā, ka tu esi labākais. Ne tuvu ne visi, kas ir labākie basketbolisti laukumā, skatoties tīri tehniski, ir patiešām arī tie līderi, šī vārda pilnā nozīmē,” saka ētera personība.

Vēl Barbaks min basketbolistu Sandi Valteru, ar kuru bijušas labas un interesantas sarunas, kā arī basketbolistu Cēzaru Ozeru, kurš ir 1960. gada Olimpisko spēļu medaļnieks un stāstījis par to, kā tajā laikā spēlējis pret ASV izlasi. “Tā ir dzīve vēsture, ar ko tu šeit runā,” atceras sporta žurnālists.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes