“Tu tik nepadodies!” sadarbībā ar Evolution

“Tu tik nepadodies!” sadarbībā ar Evolution

15.09.2022

Vai esi gatavs izaicinājumam un vēlies iejusties slepenā aģenta lomā? Viens dalībnieks, reāla vide un dīdžeju izdomāti uzdevumi!
Sadarbībā ar uzņēmumu Evolution no 19. līdz 23 septembrim ap plkst. 8:10 piedalies aizraujošajā un dinamiskajā spēlē TU TIK NEPADODIES!
Nedēļas beigās noskaidrosim lielās balvas ieguvēju, kas baudīs fantastisku atpūtu divām personām Executive suite numuriņā kādā no spā viesnīcām Jūrmalā.
Evolution – darba vieta, kur jaunietis kļūst par pelnītāju!

***

Evolution ir zviedru tehnoloģiju un izklaides uzņēmums, kas dibināts 2006. gadā, kad Rīgā tika atklāta tā pirmā studija. Evolution izstrādā un uztur dažādus tiešsaistes spēļu produktus, kā arī sniedz videostudijas pakalpojumus, tādējādi sniedzot unikālu tiešsaistes spēļu pieredzi klientiem visā pasaulē.
Šobrīd Evolution strādā vairāk nekā 15 000+ cilvēku un tas darbojas 30 valstīs visā pasaulē. Savukārt “Evolution Latvia” ikdienā nodarbina vairāk nekā 3000 darbiniekus, galvenokārt spēļu prezentētājus un kāršu uzskaites operatorus. Uzņēmums ir arī viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem valstī – 2020. gadā vien kopējie maksājumi valsts kopbudžetā sasniedza 22 miljonus eiro.
Evolution Latvia ir augošs uzņēmums, kas vienmēr meklē jaunus spēļu prezentētājus un kāršu uzskaites operatorus, tāpēc, ja zini kādu jaunieti, kas vēlas strādāt modernā, tehnoloģiski attīstītā uzņēmumā, pastāsti viņam par Evolution!

www.darbsevolution.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes