“Gardi, ka bail” sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu un restorānu Ezītis miglā

“Gardi, ka bail” sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu un restorānu Ezītis miglā

28.01.2023

Sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu un restorānu Ezītis miglā no 30.janvāra līdz 3.februārim Radio SWH rīta šovā TIK TIK TIK ap 8:10, radīsim ēdienu gastronomiski toksiskās idejas, un katru dienu bailīgākās kombinācijas autoram tiks “Ezītis miglā” dāvanu karte 50 EUR vērtībā.

Ikviena baterija satur dažādas videi kaitīgas vielas, skābes un sārmus, tādēļ tas kvalificē kā videi bīstamus atkritumus. Nonākot gruntsūdeņos, tās rada riskus ne tikai videi, bet arī cilvēka organismam. Ar ūdeni, augu un dzīvnieku valsts produktiem uzņemtie smagie metāli un toksiskās vielas, var izraisīt nopietnas saslimšanas un ļaundabīgus audzējus. Lai rosinātu iedzīvotājus aktīvāk iesaistīties bateriju šķirošanā, visās kafejnīcās “Ezītis miglā” klientiem būs iespēja speciālās šķirošanas kastēs nodot izlietotās baterijas, saņemot par to 10% atlaidi piedāvātajai speciālajai ēdienkartei.

Tāpat 18.februārī, kad pasaulē tiek atzīmēta kā starptautiskā bateriju diena, “Ezītis miglā” klienti, kuri nodos izlietotās baterijas, speciālajai ēdienkartei saņems atlaidi pat 20% apmērā.

Neesi toksisks, šķiro baterijas – pieliec savu pirkstu pozitīvām pārmaiņām!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes