“Patiesība vai meli” sadarbībā ar Gintaro Mēbeles

“Patiesība vai meli” sadarbībā ar Gintaro Mēbeles

11.03.2023

Sēžot labās mēbelēs, patiesību saskatīt ir daudz vieglāk! No 13. līdz 17.martam, ik rītu ap plkst. 9:10 sadarbībā ar salonu Gintaro Mēbeles klausies un piedalies rīta konkursā “Patiesība vai meli?”. Spēj saskatīt patiesību ikvienā faktā un katru dienu laimē ekskluzīvu mājas aromātu un aromātisko sveci.

***

Salonā Gintaro Mēbeles – visu martu atlaides par godu Jubilejai.

Salons Gintaro Mēbeles aicina uz kafijas tasi – svētku iepirkšanos kopā ar ģimeni!

Ja vēlaties iegādāties mēbeles, vai vienkārši apskatīt jaunākās tendences mēbeļu modes pasaulē – 18. un 19. martā nāciet uz salona Gintaro Mēbeles dzimšanas dienas svinībām Rīgā, Gunāras Astras ielā 3a!

Salons Gintaro Mēbeles ir ļoti iecienīts un pircēji atzīst, ka to apmeklē ne tikai mēbeļu iegādei, bet arī ideju gūšanai, jo mūsdienīgais salona iekārtojums palīdz saredzēt mājokļa interjeru kopumā.

Zinoši konsultanti un dizaineri palīdzēs ar padomu mēbeļu materiālu, konfigurācijas, modeļu vai krāsu gammas izvēlē. Plašo piedāvājumu un kvalitatīvo servisu atzinīgi novērtē arī interjera dizaineri!

Atnāciet, jo salonā Rīgā, Gunāra Astras ielā 3a būs gan atlaides līdz 20%, gan iespēja griezt laimes ratu un laimēt lielu atlaidi vai jauku balvu. Atlaides dažādām precēm būs spēkā visu jubilejas mēnesi, – gaidīsim ciemos salonā Gintaro Mēbeles!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes